Word reisbegeleider: Infomoment

10 december 2023

Karavaan

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan?

Voor iedereen
Beschikbaar

Landencocktail

10 december 2023

​Dé reisbeurs voor duurzame & avontuurlijke groepsreizen. Onze reisbegeleiders maken je er warm voor meer dan 100 bestemmingen!

Voor iedereen
Beschikbaar

Winterwandelweekend

2 februari 2024 - 4 februari 2024

Ontdek de Hoge Venen in de winter! Overdag trekken we er (hopelijk in de sneeuw) op uit, terwijl we 's avonds gezellig genieten in ons vakantiehuisje.

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Dive Deeper: duikinitiatie

18 februari 2024

Leer the basics van het duiken op een unieke locatie. We trekken naar TODI in Beringen, een duiktank waar je tussen zo'n 2200 vissen zwemt. Ideaal om je voor te bereiden op het woelige open water!

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Café Creatief

23 februari 2024

Zelf een avontuurlijke Karavaan-activiteit bedenken die hier binnenkort in de kalender staat? Kom mee brainstormen en laat je gekste hersenkronkels de vrije loop!

Voor iedereen
Beschikbaar

Picture Perfect: Workshop smartphonefotografie

9 maart 2024

Met een heel album vol prachtige reisfoto's thuiskomen? Het kan! En je hebt geluk, want je ideale fototoestel zit gewoon al in je broekzak.

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

GoPack: Workshop Rugzakologie

24 april 2024

2,5 uur volgepakt met nuttige tips & tricks, gegeven door berg- en trekkingsspecialist Geert Van Speybroek. Jup, een must voor elke backpacker!

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Street Art By Bike

4 mei 2024

Ontdek de wondere Street Art wereld in our home town Mechelen! Doorheen de stad zoeken jullie al trappend naar de mooiste muurschilderingen van verschillende artiesten: Gijs Van Hee, Dzia, Bisser, Smates... .

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Word lid van Karavaan

Lid worden van Karavaan heeft een heleboel voordelen!

Nieuwsbrief: K-mail

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en het selectieweekend.