Nog geen lid van Karavaan, maar wil je wel meedoen aan één van onze activiteiten voor 18- tot 31-jarigen? Wie zich voor 01/10 inschrijft voor een activiteit, krijgt een gratis lidmaatschap (t.w.v. €15) tot eind 2023 cadeau!

Stuur een mailtje naar jannes@karavaan.be met je volledige naam & de activiteit waarvoor je je wil inschrijven, dan zorgt hij ervoor!

GoFest

14 oktober 2023

GoFest? Da's een zalige reüniedag en -nacht voor jonge Joker-groepsreizigers! Verwacht je aan spel, plezier, eten, feest en het allerblijste weerzien met al je reisgenoten.

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

GoFest Party

14 oktober 2023

Reüniefeestje met allemaal jonge Joker-reizigers? Zeer graag! We gooien de benen los in Antwerpen, wie zien we daar?

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Adventure Run - Oriëntatieloop

28 oktober 2023

Raakt jullie team gedesoriënteerd of blijven jullie op het rechte pad? Maak kennis met de uitdagende sport van het oriëntatielopen!

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Natuurbaden op de Heide

11 november 2023

Vertragen, verstillen en verbinden - we dompelen ons er in onder tijdens een dagje stappen in de natuur. Kom jij mee tot rust?

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Game night - Ecotravelgame

15 november 2023

Ben jij klaar om een spannende reis te maken die de toekomst van onze planeet zal veranderen? Doe dan mee met ons interactieve spel over duurzaam reizen: Ecotravelgame!

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Workshop kampvuurkoken

18 november 2023

Karavaan & Fagus Outdoor

Een driegangenmenu op open vuur klaarmaken? Na deze workshop is dat voor jou a piece of cake! We leren je de juiste vaardigheden aan en genieten samen van onze heerlijke kookkunsten.

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Kerst in Keulen

25 november 2023 - 26 november 2023

All I want for Christmas is ... kerstmarkten! En wie kerstmarkt zegt, denkt meteen aan Duitsland. We treinen naar Keulen voor een weekendje genieten. 'Tis the season to be jolly!

Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Word lid van Karavaan

Lid worden van Karavaan heeft een heleboel voordelen!

Nieuwsbrief: K-mail

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en het selectieweekend.