zondag 11 december 2022, 11:00 - 17:00

Locatie: Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Mechelen
Voor iedereen
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Op zoek naar je groepsreisbestemming voor 2023? Zak dan zeker op zondag 11 december 2022 af naar Mechelen voor de reisbeurs voor avontuurlijke en duurzame groepsreizen: de Landencocktail!

Op het programma: info over honderden avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep, voorstellingen door enthousiaste reisbegeleiders en heel veel infotafels waar je al je vragen kwijt kan tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider!

Praktisch

Blijf op de hoogte

Zet je aanwezig op Facebook.

10:00 - Infomoment: Opleiding reisbegeleider

Wie weet sta jij hier binnenkort uitleg te geven over de laatste Joker-reis die jij begeleid hebt? Op dit infomoment vertellen we je over de inhoud en timing van de opleiding. In je eerste jaar ga je al op stap met een groep!

Je krijgt ook de kans om een ervaren begeleider al je vragen te stellen.

>>> Ik wil naar het infomoment

11:00 tot 17:00 - Doorlopend reisvoorstellingen en live gesprekken met reisbegeleiders

Je zal kunnen kiezen uit een hele hoop reisvoorstellingen over groepsreizen van Joker.

Onze begeleiders staan je te woord aan meer dan 100 infotafels. Heel de programmatie komt op www.landencocktail.be zodat jij op tijd je bezoek kan plannen.

Karavaanstand

Aan de Karavaanstand krijg je de hele dag door info over onze opleiding tot reisbegeleider, mocht je niet op tijd zijn voor het infomoment.

Ook wordt ons nieuw activiteitenseizoen er gelanceerd! Kom dus zeker een kijkje nemen en schrijf je als eerste in voor verschillende avontuurlijke activiteiten.

Contact informatie

Organisator: Joker, Anders Reizen en Karavaan
Contactpersoon: Siska Wera