zondag 8 december 2019, 11:00 - 18:00

Locatie: Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Mechelen
Voor iedereen
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Op zoek naar je groepsreisbestemming voor 2020? Zak dan zeker op zondag 8 december 2019 af naar Mechelen voor de 34e editie van onze reisbeurs Landencocktail.

Op het programma: info over honderden avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep, voorstellingen door enthousiaste reisbegeleiders en heel veel infotafels waar je al je vragen kwijt kan tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider!

Praktisch

Blijf op de hoogte

Zet je aanwezig op Facebook.

10:00 - Infomoment: Opleiding reisbegeleider

Wie weet sta jij hier binnenkort uitleg te geven over de laatste Joker-reis die jij begeleid hebt? Op dit infomoment vertellen we je over de inhoud en timing van de opleiding. In je eerste jaar ga je al op stap met een groep!

Je krijgt ook de kans om een ervaren begeleider al je vragen te stellen.

>>> Ik wil naar het infomoment

11:00 tot 18:00 - doorlopend reisvoorstellingen en live gesprekken met reisbegeleiders

Je zal kunnen kiezen uit meer dan 40 reisvoorstellingen over groepsreizen van Anders Reizen en Joker.

Onze begeleiders staan je te woord aan meer dan 100 infotafels. Heel de programmatie komt op www.landencocktail.be terecht zodat jij op tijd je bezoek kan plannen.

Karavaanstand

Aan de Karavaanstand krijg je de hele dag door info over onze opleiding tot reisbegeleider, mocht je niet op tijd zijn voor het infomoment.

Je krijgt er gratis ons magazine over Duurzaam Reizen mee én ons nieuw activiteitenseizoen wordt er gelanceerd! Kom dus zeker een kijkje nemen.

Black Box Cinéma

Waan je even in de Black Box van één van de Joker groepsreizen! Doorlopend kan je in de Black Box Cinéma de after movies of de Fair Trade Reportage zien van de groepsreizen van 2018 zien. Wie weet wordt het wel de preview van jouw volgende reis?
Tip: Je kan op het moment zelf ook een after movie naar keuze aanvragen!

Contact informatie

Organisator: Joker, Anders Reizen en Karavaan
Contactpersoon: Jonathan Cooman