zondag 10 december 2023, 11:00 - 17:00

Locatie: Lamot, Mechelen

Prijs: € Gratis
Voor iedereen
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Op zoek naar je groepsreisbestemming voor 2024? Kom dan naar de reisbeurs voor avontuurlijke en duurzame groepsreizen: de Landencocktail!

Praktisch

Op het programma: info over honderden avontuurlijke en duurzame reizen in kleine groep, voorstellingen door enthousiaste reisbegeleiders en heel veel infotafels waar je al je vragen kwijt kan tijdens een face-to-face gesprek met een ervaren reisbegeleider!

Blijf op de hoogte & zet je aanwezig op Facebook.

Reisvoorstellingen en live gesprekken met reisbegeleiders

Je zal kunnen kiezen uit een hele hoop reisvoorstellingen over groepsreizen van Joker. Onze begeleiders staan je te woord aan meer dan 100 infotafels. Heel de programmatie komt op www.landencocktail.be zodat jij op tijd je bezoek kan plannen!

Karavaan-stand

Aan de Karavaan-stand krijg je de hele dag door info over onze opleiding tot reisbegeleider. Ook wordt ons nieuw activiteitenseizoen er gelanceerd! Kom dus zeker een kijkje nemen en schrijf je als eerste in voor verschillende avontuurlijke activiteiten.

Infomoment: Opleiding reisbegeleider

Wie weet sta jij binnenkort zelf uitleg te geven over de laatste Joker-reis die jij begeleid hebt? Tijdens het infomoment vertellen we je over de inhoud en timing van de opleiding. In je eerste jaar ga je al op stap met een groep!

Je krijgt ook de kans om een ervaren begeleider al je vragen te stellen. Schrijf je hier gratis in.

Contact informatie

Contactpersoon: Siska Wera