zondag 5 december 2021, 10:00 - 12:00

Locatie: Congrescentrum Lamot, Mechelen

Inschrijven tot: 4 december 2021
Voor iedereen
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad! Tijdens het infomoment krijg je een duidelijk zicht op wat wij van een Karavaan-reisbegeleider verwachten en wat de opleiding inhoudt.

Praktisch

Het infomoment vindt plaats op zondag 5 december van 10u tot 12u in het Congrescentrum Lamot in Mechelen. Nadien kan je gratis onze beurs voor duurzame en avontuurlijke reizen bezoeken: de Landencocktail.

Onze beurs gebeurt Covid Safe. Zowel voor de beurs als voor het infomoment heb je een Covid Safe Ticket nodig. Dat is het gemakkelijkste via de app CovidSafe, maar je kan ook je certificaat downloaden via één van deze sites.

Een blik op onze opleiding?

Karavaan & Joker: duurzame en actieve groepsreizen

Karavaan begeleidt de avontuurlijke en duurzame groepsreizen van Joker.Toelatingsvoorwaarden voor de opleiding

Om onze opleiding te volgen voldoe je aan de voorwaarden die op onze website staan.

Contact informatie

Contactpersoon: Joeri Brisaert