The Roadtrip IV

9 mei 2018 - 13 mei 2018

The Roadtrip IV: een bloedstollende en avontuurlijke liftwedstrijd! Set the world on fire. Go with the flow. Take your breath away. Make the dust fly. 5 dagen, 4 elementen, 3 klassementen, 2 duimen, 1 doel.

Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Infomoment: opleiding Reisbegeleider

16 mei 2018

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan?

Gegarandeerd

Karavaan goes Youthwork @ Pride

19 mei 2018

Karavaan, KSA, FOS Open Scouting, Wel Jong Niet Hetero, VDS, Formaat, Bizon, AFS, Globelink, Krunsj, Bouworde, KLJ, Scouts en Gidsen Vlaanceren, De Ambrassade, Jint, JNM, Stampmedia, Chriojeugd Vlaanderen, Kriskras

Duizenden mensen en organisaties komen op straat om aan te tonen dat iedereen gelijkwaardig is, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit en/of genderexpressie. Kom mee om deze waardevolle boodschap kracht bij te zetten!

Voor iedereen
Gegarandeerd

Go Dive

25 mei 2018

Wegens groot succes: een tweede editie! Ben jij een echte waterrat? Heb je altijd al tussen de vissen willen zwemmen? Dan is deze duikinitiatie iets voor jou! Je maakt er kennis met de basisbeginselen van het duiken. Zo sta jij binnenkort op je reis naar pakweg de Caraïben of Thailand al een stapje voor als je gaat diepzeeduiken!

Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Go Walk - Staptechnieken

26 mei 2018

Karavaan en de Outdoorschool

Een hele dag oefenen op stapzekerheid en energiebesparend stappen! Na deze workshop zal iedereen méér kunnen met minder inspanning! Voor velen zorgen deze oefeningen voor een spectaculair resultaat. Ook zinvol voor de meer ervaren wandelaar.

Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Blikopener: "Voor wie thuisblijven geen optie is"

1 juni 2018

Vorming Plus & Karavaan

Karavaan en duurzaam reizen gaan al 45 jaar hand in hand. Nochtans is duurzaam reizen een contradictie op zich. Wat kan je doen om jouw impact toch zo klein mogelijk te houden?

Voor iedereen
Gegarandeerd

Go Adventure

1 juni 2018 - 3 juni 2018

Karavaan Regio Mechelen

Zin om een weekend stevig je grenzen te verleggen? Dat kan! Op de Go Adventure ga je avontuur tegemoet.

Enkel voor leden
Beschikbaar

Cap Sauvage - Wild Weekend

15 juni 2018 - 17 juni 2018

Karavaan Regio Gent

Zin in een Wild Weekend waarop we jullie meenemen naar de mooie Noord-Franse Opaalkust?!

Enkel voor leden
Laatste plaatsen

Zomerwandeling door Stille waters

24 juni 2018

Na een succesvolle Winterwandeling in Nationaal Park Hoge Kempen is het nu tijd voor de Zomerwandeling. We nemen je mee langs het decor van 'Stille Waters', door het landschap langs de Schelde in de gemeenten Bornem, Hamme en Temse. Het is een groene-halte-wandeling die vertrekt aan het station van Bornem en eindigt aan het station van Temse. Het brengt ons door een ongerept rivierenlandschap.

Enkel voor leden
Beschikbaar

Off the grid - Europese jongerenuitwisseling

12 augustus 2018 - 18 augustus 2018

Hoe zou het zijn om een sociaal netwerk uit te bouwen zonder sociale media en technologie? Het enige waarop je aangewezen bent, is de natuur en elkaar. Je verdwijnt een week van de radar en gaat back-to-basics: off the grid!

Enkel voor jongeren (-26j)
Beschikbaar

Word lid van Karavaan

Lid worden van Karavaan heeft een heleboel voordelen!

Nieuwsbrief: K-mail

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en aankondigingen.