Go Dive

25 mei 2018

Wegens groot succes: een tweede editie! Ben jij een echte waterrat? Heb je altijd al tussen de vissen willen zwemmen? Dan is deze duikinitiatie iets voor jou! Je maakt er kennis met de basisbeginselen van het duiken. Zo sta jij binnenkort op je reis naar pakweg de Caraïben of Thailand al een stapje voor als je gaat diepzeeduiken!

Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Go Walk - Staptechnieken

26 mei 2018

Karavaan en de Outdoorschool

Een hele dag oefenen op stapzekerheid en energiebesparend stappen! Na deze workshop zal iedereen méér kunnen met minder inspanning! Voor velen zorgen deze oefeningen voor een spectaculair resultaat. Ook zinvol voor de meer ervaren wandelaar.

Enkel voor jongeren (-31j)
Gegarandeerd

Blikopener: "Voor wie thuisblijven geen optie is"

1 juni 2018

Vorming Plus & Karavaan

Karavaan en duurzaam reizen gaan al 45 jaar hand in hand. Nochtans is duurzaam reizen een contradictie op zich. Wat kan je doen om jouw impact toch zo klein mogelijk te houden?

Voor iedereen
Gegarandeerd

Cap Sauvage - Wild Weekend

15 juni 2018 - 17 juni 2018

Karavaan Regio Gent

Zin in een Wild Weekend waarop we jullie meenemen naar de mooie Noord-Franse Opaalkust?!

Enkel voor leden
Volzet

Zomerwandeling door Stille waters

24 juni 2018

Na een succesvolle Winterwandeling in Nationaal Park Hoge Kempen is het nu tijd voor de Zomerwandeling. We nemen je mee langs het decor van 'Stille Waters', door het landschap langs de Schelde in de gemeenten Bornem, Hamme en Temse. Het is een groene-halte-wandeling die vertrekt aan het station van Bornem en eindigt aan het station van Temse. Het brengt ons door een ongerept rivierenlandschap.

Enkel voor leden
Beschikbaar

Off the grid - Europese jongerenuitwisseling

12 augustus 2018 - 18 augustus 2018

Hoe zou het zijn om een sociaal netwerk uit te bouwen zonder sociale media en technologie? Het enige waarop je aangewezen bent, is de natuur en elkaar. Je verdwijnt een week van de radar en gaat back-to-basics: off the grid!

Enkel voor jongeren (-26j)
Beschikbaar

Karavanen in Thailand

8 september 2018 - 23 september 2018

HANNIBAL, KVG, JOKER & KARAVAAN

Ben jij tussen 18 en 30jaar en open en avontuurlijk ingesteld? Deze reis is toegankelijk voor jongeren met en zonder licht fysieke beperking. We helpen elkaar waar nodig maar verwachten een zekere zelfstandigheid van elke deelnemer.

Enkel voor jongeren (-31j)

Storytelling in Mexico

20 oktober 2018 - 4 november 2018

The Caravan's Journal, Joker & Karavaan

Een avontuurlijke reis door Mexico met workshops storytelling. Als proefstuk ben je in Mexico City aanwezig op Dia de los muertos!

Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Word lid van Karavaan

Lid worden van Karavaan heeft een heleboel voordelen!

Nieuwsbrief: K-mail

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en aankondigingen.