woensdag 8 mei 2024, 12:00 - zondag 12 mei 2024, 17:00

Locatie: Van Eygelshoven naar Maastricht

Prijs: € 185

Inschrijven tot: 26 april 2024

Minimum 6 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Hou je van kronkelende bergpaden, diep uitgesneden dalen, snelstromende rivieren en wijdse uitzichten, maar zijn de Alpen of Pyreneeën nét te ver voor een midweekje? We got you! Op de Dutch Mountain Trail tussen Eygelshoven en Maastricht waan je je in de bergen.

Praktisch

Gedurende 100 km verkennen we de seven summits van Zuid-Limburg, op één van de mooiste lange afstandswandelingen van de lage landen. Onderweg houden we halt op gezellige campings en genieten we van het trekkingsleven.

Waar & wanneer?
  • Woensdagmiddag vertrekken we om 12u van station Eygelshoven (Kerkrade), op zoek naar het hemelse berggevoel.
  • Vijf dagen lang wandelen we de bekende Dutch Mountain Trail.
  • Zondagavond arriveren we rond 17u aan het station van Maastricht, om moe maar volledig voldaan weer naar huis te keren. Topweekend!
Wat is er inbegrepen in de prijs? (€185)
  • Maaltijden: 4x avondmaal, 5x lunch/lunchpakket, 4x ontbijt, snacks voor onderweg
  • Overnachtingen op diverse campings én een B&B
  • Kampeermateriaal (kookgerief, tenten)
  • Karavaan-begeleiding

Iedereen is welkom bij Karavaan, daarom bieden we deze activiteit ook aan via het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Kom je in aanmerking om via hen te boeken? Dan kan je aan een sterk verminderd tarief mee met ons op pad! Heb je andere vragen rond de betaling van deze activiteit? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Seppe op seppe@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

  1. Indien je later dan 26/04/2024 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  2. Indien je vroeger dan 26/04/2024 activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  3. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Seppe Ceunen