woensdag 1 mei 2024, 09:45 - 16:30

Locatie: De Kesselberg, Leuven

Prijs: € 50

Inschrijven tot: 24 april 2024

Minimum 8 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Waarom hebben sommige mensen een natuurlijke stapzekerheid en anderen vooral stap-on-zekerheid? Waarom stralen sommige wandelaars rust uit terwijl ze toch flink doorstappen?

Praktisch

Wat kan je doen tegen knikkende knieën of pijnlijke gewrichten? Hoe kan je meer bereiken met minder inspanning? Waarom zijn sommige staptechnieken beter dan andere? Hoe daal je een steile, gladde helling af? Hoe stap je over moeilijke rotspartijen? Voor al je vragen en nog meer antwoorden: workshop bergstaptechieken GoWalk!

Ben je al een meer ervaren bergwandelaar? Ook dan is deze workshop voor jou! Je leert jezelf te evalueren en krijgt leermiddelen om anderen te helpen. Door jezelf als wandelaar te analyseren kan je in alle omstandigheden een voorbeeld zijn van rust en zelfzekerheid.

Deze activiteit wordt begeleid door berg- en trekkingspecialist Geert Van Speybroek. Hij is co-auteur van het boek ‘Hoe word ik bergwandelaar'.

Waar & wanneer?

 • Je wordt om 9u45 verwacht.
 • We spreken af om de hoek van de Leuvensebaan, in de Dellestraat in Holsbeek.
 • Rond 16u30 ronden we af en kan je heel wat stapzekerder weer naar huis vertrekken.

Wat is inbegrepen in de prijs? (€50)

 • Een hele dag begeleid wandelen
 • Samen met ervaren Outdoorschool-gids & -instructeur Geert Van Speybroek

Wat breng je mee?

 • Een dagrugzak met drinkfles en picknick
 • Stevige wandelschoenen
 • Kledij in laagjes volgens de weersomstandigheden
 • Geld om eventueel een drankje op café te drinken.

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Seppe op seppe@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

 1. Indien je later dan 24/04/2024 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 2. Indien je vroeger dan 24/04/2024 activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 3. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Seppe Ceunen