Wie zoeken we?

  • Je houdt van avontuurlijk reizen in groep en hebt reiservaring op je gekozen bestemming.
  • Je kan sterk communiceren. Je spreekt en begrijpt goed de voertaal van je gekozen bestemming: Spaans voor Latijns-Amerika, Engels en/of Frans voor andere bestemmingen.
  • Je hebt ervaring met groepsdynamieken.
  • Je bent gemotiveerd om als vrijwilliger een groepsreis te begeleiden. De reis die je begeleidt is gratis. De reiskosten en onkosten ter plaatse worden volledig vergoed. Je betaalt alleen voor je persoonlijke uitgaven zoals souvenirs en optionele activiteiten.
  • Je kan je vrijmaken voor de selectie- en opleidingsmomenten.
  • Je bent minimum 23 jaar.

Voor welke bestemmingen zoeken we een begeleider?

Europa, Afrika of Azië

Bovenstaande reizen vallen allemaal in de periode juli tot en met september. De exacte data zie je wanneer je het formulier invult.

Latijns-Amerika

Bovenstaande reizen vallen allemaal in de periode juli tot en met november. In het formulier kan je je beschikbaarheid per maand aanduiden.

Wil je graag begeleiden, maar kom je voor deze reizen niet in aanmerking? Lees hier de opties om reisbegeleider te worden!

Wat doet een Karavaan-reisbegeleider?

Jouw taak als reisbegeleider bestaat eruit om de deelnemers te begeleiden: Je regelt het plaatselijk transport, houdt het budget in de gaten, onderhandelt over prijzen voor logies en eten, reserveert slaapplaatsen … Naast al die praktische zaken zorg je er ook voor dat de sfeer in de groep goed zit.

Je kandidaat stellen?

Geïnteresseerd? Stel je voor 1 maart kandidaat via de knop hieronder. Op basis van je ingevulde vragenlijst leren we je beter kennen en laten we je weten of je uitgenodigd wordt voor het selectiemoment op 4 maart. Ben je geschikt om met een groep op pad te gaan? Dan voorzien wij een snelcursus tot reisbegeleider zodat je goed voorbereid aan de slag kan. Het eerste opleidingsmoment gaat door van zaterdag 11 maart (9u) tot zondag 12 maart (16u30).

Heb je nog vragen?

Over de bestemmingen, de selectie, de opleiding of nog iets anders? Contacteer collega Carla via reizen@karavaan.be of 015 407 580, zij helpt je graag verder!


Ben jij enthousiast om op pad te gaan en voldoe je aan de vereisten?

Stel je kandidaat via deze link!

Of is onze opleiding tot reisbegeleider iets voor jou? Stel je dan binnenkort kandidaat voor de volgende opleidingscyclus, die in september start.

Lees hier alles over onze opleiding en schrijf je alvast in voor één van de gratis infomomenten: