Heb je een vraag voor ons? Wil je graag iets kwijt? Bel of mail ons en we bezorgen je zo snel mogelijk een gepast antwoord. Kom je graag eens langs? Onze deur staat open!

Karavaan vzw
Geerdegemvaart 96
2800 Mechelen
Telefoon: +32 (0)15 40 75 80

Openingsuren secretariaat:

  • Maandag tot vrijdag 10u00 - 12u30 en 13u30 - 17u00
  • Donderdagvoormiddag gesloten!

Stuur ons een bericht!

Heb je opmerkingen, vragen of suggesties? We ontvangen ze graag.

Aanspreekpunt Integriteit

Karavaan heeft nu, net zoals de andere gesubsidieerde jeugdverenigingen, een Aanspreekpunt Integriteit. Een wat?
Iemand bij wie je terecht kan als je het gevoel hebt dat er iemand over jouw grenzen gaat. Dat kan op een fysieke manier zijn (agressie bijvoorbeeld) maar ook psychologisch (bv. beledigen) of seksueel (bv. aanrakingen op ongewenste plekken). Kortom, alles dat je niet OK vindt.

Geraak je er met de persoon in kwestie niet uit of weet je niet wat je hiermee moet doen, dan kan je terecht bij ons aanspreekpunt integriteit, ofwel de API.

Kan ik de API vertrouwen?

De API heeft discretieplicht: dat wilt zeggen dat wat je zegt zoveel mogelijk vertrouwelijk blijft. Soms kan de API niet anders dan toch extra hulp in te schakelen, maar daar zal hij jou altijd over informeren.

Waar kan ik terecht?

Wie met een ei zit, kan dus steeds terecht op aanspreekpunt@karavaan.be

Wegbeschrijving

Met de trein:
Neem de trein naar het station van Mechelen. Verlaat het station langs de hoofdingang (de rotonde aan het Koning Albertplein) en ga naar links. Neem de Postzegelbrug en steek de vaart over. Verlaat de brug via de trap en ga linksaf. Onze ingang bereik je na enkele passen.

Met de auto (momenteel niet aan te raden):
Neem op de E19 afslag Mechelen Zuid(10) en rij richting Mechelen-Centrum. Aan het kruispunt met de Jubellaan (eerste lichten) ga je rechtdoor. Je rijdt nu op de Postzegellaan. Langs weerszijden van deze weg kan je (betaalbaar) parkeren. Het gebouw van Karavaan en Joker bereik je via de trap van de Postzegelbrug (= het verlengde van de Postzegellaan).

Vind je geen parkeerplaats op de Postzegellaan? Parkeer dan onder de brug van de Postzegellaan (aan het station). Rij de Postzegelbrug af tot aan het rondpunt van het station. Neem de 2de afslag en sla meteen rechtsaf. Via deze straat kom je op de (betaal)parking.
Blijf op de hoogte van de werkzaamheden rond het station van Mechelen via: www.mecheleninbeweging.be