Wij hebben drie topuitjes om de lente een vliegende start te geven! Is het al Paasvakantie? Aan jou de keuze: Ardens citytrippen , bivakken in de Ourthevallei of een snelle luxueuze getaway!

Ardens citytrippen: Van La-Roche-En-Ardenne naar Bouillon – 135km

Op deze GR trek je in 7 dagen van de kleinste stad ter wereld naar het historische Bouillon. Onderweg passeer je de mysterieuze bossen van de Ardennen. En maak je kennis met kleine charmante dorpjes. Je hebt de keuze of je kampeert of verblijft in pensions. Even helemaal weg in prachtige natuur op een klein budget.

Plan je tocht

Luxe: Brubbelen aan het Genval-meer

Verblijven in een privépaviljoen waar ooit een bekende componist woonde. Genieten in de jacuzzi met zicht op het prachtige meer. Boek een snel weekendje weg in deze prachtige lake house, net ten zuiden van Brussel. Wissel het brubbelen af met prachtige wandelingen en de vele fietsparcours in de omgeving.

Bivakken in de Ourthevallei – 30- 98km

De echte doe-het-zelver gaat bivakken: zelf je tentje opslaan en een potje koken. Verwacht je aan uitgestrekte vergezichten en uitdagende. Je hebt de keuze uit een wandelroute van 30, 55 of 98km. Het staat je natuurlijk vrij om nog verder te combineren. Er zijn vijf bivakzones voorzien waar je legaal kan “wildkamperen”. Voor echte avonturiers!

Plan je route

Trekkingworkshops

Karavaan helpt je op weg met drie trekkingworkshops:

  • 4 mei - Go Pack: Leer hoe je op de beste manier je rugzak inpakt.
  • 21 mei - Go Cook: Kookworkshop op een campingvuur
  • 17 juni - Go Walk: Staptechnieken om energiebesparend te trekken.

Credits foto's

  • Tent: Arup Malakar op Flickr
  • Bouillon by night: fs999 op Flickr
  • The Lake House: Badouin van AirBnB