In deze podcast zoekt en vindt begeleidster en oud Karavaan medewerker Lotte straffe verhalen van mensen die net als zij 40 zijn geworden in 2020. Wij spotten enkele Karavaan-begeleiders in de lijst!

Valérie is de eerste Karavaanbegeleider die plaats mag nemen voor de microfoon van Lotte. Ze vertelt over de mooiste hobby die er is: reizen begeleiden. Maar verder ook over de aantrekkingskracht van Brussel, single zijn in de grote stad en toekomstdromen.


Heb je ooit al van de term solo moeder gehoord? Nee? Luister dan zeker naar de aflevering met begeleidster Hanne Huyse. Hanne heeft iets met woorden en ze bedenkt ze gewoon zelf als de bestaande niet voldoen. Lotte en Hanne praten ook over het betere escapisme want waar anders komen die passies voor goede verhalen en voor reizen vandaan!?


Wat gebeurt er als iemand zijn passie voor reizen en voor ondernemen samen gooit? Dan wordt er een ViaVia geboren natuurlijk! We horen Karavaan-begeleider en uitbater van ViaVia Mechelen David Van Damme over zijn vaderschap, over sociaal ondernemen én over reizen natuurlijk.