vrijdag 8 september 2023, 19:00 - zondag 10 september 2023, 17:00

Locatie: Haven van Nieuwpoort

Prijs: € 300

Inschrijven tot: 23 juni 2023

Minimum 7 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

... Dan sla je bij ons alleszins geen flater! Alle hens aan dek voor een onvergetelijk zeilweekend op de Noordzee. Onze kleine groep van 9 zeilers vaart uit, enkel geleid door de wind en ons gevoel voor avontuur. Zeilervaring of niet? Iedereen welkom!

Praktisch

Gedurende het weekend werken we samen om onze boot de juiste richting te laten uitvaren. De kapitein leert ons de knopen van het vak. We koken samen ons eigen potje in de kombuis en genieten van een heerlijk verdiende maaltijd. Zeilervaring of niet? Iedereen welkom. Schip ahoy!

Waar & wanneer?
Vrijdagavond stappen we om 19u in onze zeilboot, om zaterdagochtend zo vroeg mogelijk uit te varen. Onze route wordt bepaald door de wind, dus die weten we pas 3 dagen op voorhand. Zondagavond zijn we ten laatste om 17u terug in de haven van Nieuwpoort.

Wat is er inbegrepen in de prijs? (€300)

 • 2 overnachtingen op het schip
 • 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner
 • Drinken
 • Karavaan-begeleiding
 • Professionele schipper
 • Havenkosten
 • Schoonmaakkosten

Niet inbegrepen:

 • Vervoer van en naar de haven
 • Eventuele parkeerkosten

Nog geen lid van Karavaan?

Schrijf je voor 01/10 in, want dan krijg je een gratis lidmaatschap (t.w.v. €15) tot eind 2023 cadeau! Stuur een mailtje naar jannes@karavaan.be met je volledige naam & de activiteit waarvoor je je wil inschrijven, dan zorgt hij ervoor!

Iedereen is welkom bij Karavaan, daarom bieden we deze activiteit ook aan via het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Kom je in aanmerking om via hen te boeken? Dan kan je aan een sterk verminderd tarief mee met ons op pad! Heb je andere vragen rond de betaling van deze activiteit? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

 1. Indien je later dan 01/03/2024 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 2. Indien je vroeger dan 01/03/2024 activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 3. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans