zaterdag 18 februari 2023, 10:00 - 12:00

Locatie: Hasselt

Prijs: € 25

Inschrijven tot: 12 februari 2023

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Trek jij graag foto’s met je smartphone op reis, maar weet je niet altijd uit welke hoek, met welke filter of hoe het nu juist met die lichtinval zit? Na deze workshop ‘smartphone fotografie’ haal je het beste uit je camera en kom je thuis met die echte Insta-worthy pictures. (Zelfrelativerende selfies blijven gelukkig de ideale aanvulling.)

Praktisch

De professionals van Villa Basta dompelen je 2u lang onder in de smartphone fotografie:

  • We spreken af om 10u bij Villa Basta: Vissersstraat 2, 3500 Hasselt
  • Je brengt mee: je smartphone!
  • Om 12u ronden we af

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort? We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Villa Basta
Contactpersoon: Jannes Hellemans