Fagus Outdoor

Wil je eens op een andere manier naar je omgeving kijken? Vanuit een packraft bijvoorbeeld? Fagus Outdoor is een jonge onderneming die mensen opnieuw in verbinding brengt met de natuur. Onze passie voor actieve natuurbeleving en jouw zin voor avontuur vormen de ideale combo voor onvergetelijke avonturen.

Check zeker de website van Fagus Outdoor voor microavonturen dicht bij huis.

Bazaar Trottoir

Bazaar Trottoir wil je Brussel laten beleven en biedt alternatieve gidstoeren aan.
Ze brengen leven in de brouwerij door een online biertasting, met online info en een selectie Belgische bieren of liever een interactieve gidstoer door Brussel via Facebookmessenger?

Ga snel naar de website van Bazaar Trottoir voor meer originele ontdekkingen!

Aaccent Casa Rural

De grens toch over? Denk dan eens aan Spanje. Bij Myriam en Theo kan je in Prenafeta nabij Montblanc echt vakantie nemen.
Aaccent bruist van activiteiten en mogelijkheden. Geniet van de rust én de natuur in een groene omgeving. 280 dagen zon per jaar, niet slecht toch?

Neem snel een kijkje op de website van Aaccent Casa Rural.

Alena Villa Brugge

Genieten van Brugge zonder massatoerisme? Ga eens op citytrip en ontdek de stad. Een grote meerwaarde is de verdubbeling van de terrassen ;). Reisbegeleider Katrien verwent je graag in haar guesthouse in Brugge, vlakbij het centrum. Klaar om te citytrippen in eigen land?

Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina.

De fietsgids Mechelen

Mechelen verkennen met de fiets, maar weet je niet hoe en waar? Reisbegeleider Kaat biedt je een gegidste fietstour van ongeveer 3 uur aan door Mechelen. Het is een actieve combinatie van geschiedenis, erfgoed, groene rand en lekkers. Mechelen op een originele manier beleven? Dat kan elke zondag van 10u tot 13u en in privé op aanvraag!

Check zeker even de website van de Fietsgids.