Zoek je mij? Leen@karavaan.be of bel op 015 407 580

Leen Vannut is de duurzaamheidsexpert van Karavaan. Zij zorgt ervoor dat heel de organisatie en haar partners doordrongen zijn van duurzaam reizen. Bij elk nieuw initiatief zet zij haar duurzame bril op. Ze is dan ook steeds op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes op vlak van duurzaam reizen.

Samen met collega Carla ondersteunt en coacht Leen reisbegeleiders zodat die een prima groepsreis weten te organiseren voor een divers publiek. Ze weet van buiten welke Joker-groepsreis nog een reisbegeleider zoekt en hoe die begeleider zich best klaarstoomt voor vertrek. Ben je een Karavaanbegeleider met een noodgeval op reis? Behoefte aan een babbel? Bel Leen!

Ze coördineert ook de meer dan 100 vrijwillige bestemmingsverantwoordelijken. Zij maken reizigers enthousiast over hun bestemming, ontwikkelen groepsreizen én helpen de reisbegeleiders op weg bij de voorbereidingen van hun groepsreis.

Wil jij samenwerken op vlak van duurzaam reizen? Heb je een vraag over reizen begeleiden waar je geen antwoord op vindt? Stuur een e-mailtje naar leen@karavaan.be.