Zoek je mij? Jonathan@karavaan.be of bel op 015 407 580

Jonathan Cooman is de communicatieverantwoordelijke van Karavaan. Hij brengt je op de hoogte van het laatste nieuws en zorgt voor de digitalisering van de organisatie. Samen met Joker ontwikkelde Jonathan voor de reisbegeleiders van Karavaan een online deelplatform op maat om samen groepsreizen voor te bereiden.

Via social media, website en nieuwsbrieven zorgt Jonathan ervoor dat je op de hoogte bent van onze nieuwste jongerenactiviteiten, verwittigt hij je voor de start van onze opleiding tot reisbegeleider en deelt hij met jou de nieuwste trends in duurzaam reizen.

Samen met een werkgroep vrijwilligers en partner in crime Joker liet hij een digitaal deelplatform ontwikkelen. Beeld je een combinatie van TripAdvisor en Wikipedia in, helemaal op maat van onze duurzame groepsreizen! Ondertussen is er ook een eigen app om onderweg je reisverslag te maken en reviews te schrijven. Samen plannen we de volgende stappen van de digitalisatie.

Zie jij nieuwe mogelijkheden om verder te digitaliseren? Een vraag over duurzaam reizen waar je geen antwoord op vindt? Stuur een e-mailtje naar jonathan@karavaan.be.