Zoek je mij? Gerd@karavaan.be of bel op 015 407 580

Gerd Vertommen is de algemeen coördinator van Karavaan. Samen met de Raad van Bestuur, haar collega's, stagiaires en een pak reisbegeleiders zorgt ze ervoor dat Karavaan elk jaar haar doelstellingen behaalt. Ze bewaakt ook de unieke samenwerking met Joker zodat Joker en Karavaan duurzaam groepsreizen op de kaart blijven zetten.

Concreet zorgt Gerd voor het algemeen beleid, personeelsbeleid en financieel beleid van de organisatie. Daarbij kan ze steeds rekenen op een enthousiaste ploeg bijzonder geëngageerde vrijwilligers.

Onder haar hoede blijft Karavaan zichzelf uitdagen door elke vier jaar een ambitieuze beleidsnota op te maken en ervoor te zorgen dat Karavaan de vooropgestelde doelen haalt. Daarbij zijn samenwerkingsverbanden van groot belang volgens haar! Ze is steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten om samen te werken waarbij beide organisaties elkaar weten te versterken.

Zie jij een kans liggen? Heb je een voorstel om samen te werken of wil je elkaar beter leren kennen? Stuur een e-mailtje naar gerd@karavaan.be.