Zoek je mij? Carla@karavaan.be of bel op 015 407 580

Carla Borgmans is onze expert in duurzame en avontuurlijke groepsreizen. Dat mogelijk maken voor zoveel mogelijk verschillende mensen is haar stokpaardje. Samen met externe partners en vrijwilligers ontwikkelt ze toegankelijke en inclusieve groepsreizen zodat ook wie moeilijker toegang heeft tot reizen dat vlot kan doen.

Carla organiseert en coördineert de selectieprocedure voor nieuwe reisbegeleiders. Samen met collega Leen ondersteunt en coacht ze de reisbegeleiders zodat die een prima groepsreis weten te organiseren voor een divers publiek. Ze weet van buiten welke Joker-groepsreis nog een reisbegeleider zoekt en hoe die zich best klaarstoomt voor vertrek. Karavaan-begeleider met noodgeval voor of op reis: bel Carla!

Ook de meer dan 100 vrijwillige bestemmingsverantwoordelijken kunnen op haar rekenen. Ze coördineert hun werk waarbij ze reizigers enthousiast maken over hun bestemming, groepsreizen ontwikkelen en bijsturen én waarbij ze reisbegeleiders op weg helpen bij hun voorbereidingen.

Wil jij samenwerken op vlak van diversiteit of inclusie? Heb je een vraag over reizen begeleiden waar je geen antwoord op vindt? Stuur een e-mailtje naar carla@karavaan.be.