Wie kan deelnemen?

Iedereen die in 2022 meegaat op een Go-26-reis of 24-30-reis van Joker kan deelnemen aan de GoFest fotowedstrijd. Je kan deelnemen t.e.m. 2 oktober 2022.

Wat valt er te winnen?

Een echte VIP-treatment! Laaf de dorstigen, stil de honger, placeer een danske en laat je in de watten leggen!

Like a local?

Leg jouw groep vast op een toffe foto die de lokale bevolking in de kijker zet. Tijdens jullie reis komen jullie gegarandeerd heel wat locals tegen die er voor jullie een topreis van maken. Verzamel dus je groep en maak een foto die hen in de welverdiende spotlight zet! Van gekke selfies met gidsen en originele groepsfoto's met koks, tot interessante bezoeken aan lokale organisaties en spelletjes met nieuwe vrienden onderweg - het kan allemaal!


Stuur je meest epische, coole, gezellige, vertederende, romantische, avontuurlijke, verrassende, originele "like a local"-foto in.

Bekendmaking van de winnaars

We werken met een 50-50 puntensysteem. 50% van de punten wordt toegekend door onze vakjury, 50% wordt toegekend door likes op Facebook. Er mag een week lang gestemd worden.

Let op: we rekenen op de eerlijkheid van onze reizigers en begeleiders. Bij vermoeden van wanpraktijken waarbij er likes worden verzameld via zogenoemde like-for-likes-groepen of indien er voor likes betaald wordt, wordt de desbetreffende foto gediskwalificeerd.

Hoe deelnemen?

Stuur hieronder je foto('s) in. Vul ook je anekdote in!

Let erop dat iedereen ermee akkoord is dat hij of zij op de foto staat. Deelnemen kan tot en met 2 oktober 2022.

Upload een foto
Upload een foto
Upload een foto