Is jouw lidgeld in orde?

Dat is nodig om de Express te blijven ontvangen, in onze facebook-groepen actief te blijven, reizen aan te kunnen vragen of mee te kunnen doen aan onze activiteiten en vormingen.

Dat terzijde missen we jullie gewoon liever niet.

Om je lid te maken log je in op onze gloednieuwe Gloria. Eens ingelogd vind je bovenaan een gekleurde balk. Klik erop om je lidmaatschap te vernieuwen .Opgelet, je moet wel inloggen met je Bingo-paswoord. Nog nooit in Bingo gewerkt of paswoord vergeten? Gebruik dan de paswoord-vergeten-functie.

Hebben jullie het gehaald?

Het februariweekend gaat door!

We kunnen helaas nog steeds geen fysiek weekend organiseren maar het weekend zál doorgaan, virtueel, waarbij we inzetten op verbinding en ontmoeting!

Alvast op de planning:

  • Continentenvorming
  • EHBO
  • Een ViaVia Virtual Tour
  • Een feestelijk avondgedeelte waar we elkaar allemaal even terugzien!

Houd dus zaterdag 13 februari vrij!

Reizen begeleiden in 2021

Door de pandemie zullen reizen anders verdeeld worden dan we gewoon zijn. Dit is een tijdelijke maatregel. Van zodra alles weer wat normaliseert zullen wij opnieuw een grote reisverdeling en mini-Landencocktail organiseren.

Joker ging aan de slag om alvast zoveel mogelijk vragen te beantwoorden i.v.m. groepsreizen in coronatijden.

Wil jij een handje helpen om de groepsreizen en Joker terug on track te krijgen?

Joker organiseert een boel infosessies over groepsreizen in 2021. Deel jij ze met je achterban? Als begeleider kan je een ambassadeursrol vervullen die op termijn een groot verschil kan maken! Je kan deze sitesdelen op de sociale media:

Hoe ziet het opleidingsjaar eruit?

In de strijd tegen Corona moeten we alle fysieke opleidingen in 2020 annuleren, verschuiven of digitaliseren. Voor zoveel mogelijk opleidingen ontwikkelen we een aantrekkelijk online alternatief.

  • De EHBO-bijscholingen zullen online doorgaan.
  • De Virtual Alternative Tours houden je verbonden met onze bestemmingen en ViaVia’s
  • We ontwikkelen nog extra boeiende en interactieve onlinevormingen

Welke activiteiten voor begeleiders komen er aan?

Karavaan organiseert activiteiten voor en door begeleiders! In de activiteitenkalender herken je ze aan het label “Voor Karavaanvrijwilligers”. Check de kalender regelmatig want er komen nog (digitale) activiteiten bij. We brengen je zeker ook op de hoogte via de Karavaan Express en op onze facebook-begeleiderspagina. Inschrijven doe je in de Gloria.