zaterdag 12 september 2020, 14:00 - 18:00

Locatie: Zweden

Prijs: € 15

Inschrijven tot: 11 september 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Even wegdromen en je in Zweden wanen? Op deze Zweedse Zaterdag nemen we je helemaal mee op reis en ontdek je leuke weetjes van Zweden.

Praktisch

We leren al spelenderwijs het Allemansrecht of in het Zweeds Allemansrätten kennen. Het allemansrecht (allemansrätten) geeft iedereen recht om te genieten van de natuur. We gaan aan de slag met recycleren, eetbare bloemen en kruiden uit de natuur.

Tijdens de Fika, die traditioneel bestaat het uit koffie met iets zoets, bestaat er niets beter dan een heus Kubb-tornooi te houden. De Zweden spelen dit al sinds de Middeleeuwen, maar ben jij de echte winnaar?

We spreken af in Zweden om 14u. De halte Zweden ligt vlakbij het Zuid-station van Brussel.

  • Locatie: Zweden (halte MIVB)
  • Inbegrepen: Kennismaking met Zweedse Allemansrecht (workshop), materiaal voor activiteit, fika, begeleiding van reisbegeleider en Zwedenkenner
  • Niet inbegrepen: vervoer heen en terug

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.


Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris