zondag 16 augustus 2020, 10:00 - 18:00

Locatie: Station Oostende

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 9 augustus 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Volle kracht Beaufort! Hijs de zeilen voor deze verkwikkende en energieke wandeling aan zee, barstend van de afwisseling!

Praktisch

Ongerepte paden dwars doorheen de duinen, de bruisende en kolkende zee in de verte, knisperende schelpjes onder onze wandelschoenen, slingerende paadjes door de bossen, sublieme vergezichten over de polders, ... .

Kortom, een schitterende wandeling van 22 km, met een unieke afwisseling tussen wandelen in het bos, langs de zee en in de duinen. Genieten van de zilte zeelucht doen we tijdens de lunch.

Wedden dat ook jij na deze wandeltocht barst van de energie?!

We spreken af om 10u00 aan het station van Oostende. De wandeling eindigt rond 18u00 aan het station van Blankenberge waarna we nog een drankje kunnen nuttigen met onze voetjes in de lucht.

  • Locatie: station Oostende
  • Inbegrepen: Begeleide wandeling door een Karavaan reisbegeleider, een versnapering voor onderweg
  • Niet inbegrepen: vervoer heen en terug, lunch

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris