dinsdag 15 augustus 2023, 14:00 - 20:00

Locatie: Retie

Prijs: € 45

Inschrijven tot: 25 juli 2023

Minimum 6 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Wildplukken? Dat is de ware voedselverzamelaar in jezelf naar boven halen! Mathias van Fagus Outdoor geeft je tijdens "Wild Geplukt" een inleiding tot deze nieuwe foodtrend. Plantaardig, lokaal, biologisch, gefermenteerd, onbewerkt en afvalvrij eten? Hipper wordt het bijna niet, jongens.

Praktisch

Tijdens deze inleiding krijg je een indruk van de wilde planten en kruiden die je rechtstreeks uit de natuur kan halen om zo te eten en te verwerken in gerechten. Met de groep maken we een wandeling door de Kempense natuur en verzamelen een tiental kruiden. Leerzaam, goedkoop, leuk én lekker, want nadien bereiden we met onze plukoogst een heerlijke maaltijd boven het kampvuur. Een introductie die smaakt naar meer!

Waar en wanneer?

  • Place to be is Retie (in de buurt van de Watermolen van Retie). Na je inschrijving krijg je de exacte locatie.
  • We starten om 14u en eindigen rond 20u.

Wat is inbegrepen in de prijs (€ 45)?

  • Avondmaal
  • Professionele begeleiding van Fagus Outdoor

Wat breng je mee?

  • Geld om eventueel een drankje te drinken achteraf

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

  • Indien je later dan 25/07/2023 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 25/07/2023 annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Organisator: Karavaan & Fagus Outdoor
Contactpersoon: Jannes Hellemans