woensdag 11 september 2019, 20:00 - vrijdag 13 september 2019, 17:00

Locatie: Ardennen

Prijs: € 155

Inschrijven tot: 14 augustus 2019

Minimum 12 Deelnemers , Maximum 16 Deelnemers
Voor iedereen
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Na 10 edities 'Wild Weekends' en evenveel jaar na de 1e editie van Wild Beach weekend, komen we dit jaar nog eens met een frisse nieuwe versie van een ander oudje: het Wild Ardennen weekend !

Praktisch

We trekken naar de buurt van Maredsous, waar jullie vrijdagavond ontvangen worden met leuk en ontspannen volks spelplezier.Op de rest van het weekend mag je je weer verwachten aan een resem pittige en speelse activiteiten waarbij we o.a. je oriëntatievermogen (of je gps ;-)), conditie, teamspirit, tactisch inzicht en je nautisch vermogen op de proef stellen...Op zaterdagavond is er zoals steeds een gezellig diner en nog een ludieke activiteit.Afronden doen we op zondag rond 16 a 17uExtra info:

  • Voor de sporten is geen ervaring nodig. Een gezonde dosis zin voor actie en avontuur volstaat.
  • Vermits je voor dit weekend lid moet zijn van Karavaan, is de verzekering tijdens de sporten en activiteiten ook voorzien.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Karavaan Regio Gent
Contactpersoon: Geert Van Riet