dinsdag 22 oktober 2019, 19:00 - dinsdag 22 oktober 2019, 22:00

Locatie: Het Veggiehuis in Gent

Prijs: € 32

Inschrijven tot: 6 oktober 2019

Minimum 7 Deelnemers , Maximum 9 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Dat plantaardig koken niet lang hoeft te duren, ontdek je in deze workshop.

In kleine groepjes ga je samen aan de slag en bereid je een aantal gerechten die je in een half uurtje kunt klaarmaken. Ideaal als je tijdens de week een lekker gerecht op tafel wilt toveren, zonder er uren schil- en pelwerk aan te hebben.

We koken 2 hoofdgerechten, 2 bijgerechten en een dessert, zodat we nadien kunnen genieten van een zelf bereid 3-gangenmenu.

We starten met koken om 19u en ronden af om 22u.

Praktisch

De kookworkshop start om 19u.

  • Locatie: Het Veggiehuis, te Gent.
  • Inbegrepen: Een zelfbereid vegan driegangenmenu, 1 glas wijn, kraantjeswater, begeleiding van lesgever van Eva vzw
  • Niet inbegrepen: extra drankjes

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris