zaterdag 27 mei 2023, 15:30 - 19:30

Locatie: Buurtcentrum De Balsemboom, Brugge (Ganzenstraat 33)

Prijs: € 60

Inschrijven tot: 28 april 2023
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Proef je graag van nieuwe culturen? Volg eens een echte Peruaanse kookworkshop. Kokkin van dienst Pamela neemt je smaakpapillen maar al te graag mee op reis naar haar geliefde thuisland Peru. Vamos a cocinar!

Praktisch

Samen met Pamela en haar assistente leer je stap voor stap een traditionele, Peruaanse maaltijd klaarmaken. Om de sfeer er meteen goed in te zetten, beginnen we met het mixen van een frisse cocktail of mocktail. Daarna zetten we ons achter de potten & pannen om een verrassend hoofdgerecht en een smakelijk dessertje te bereiden.

Afsluiten doen we natuurlijk met het beste gedeelte: samen gezellig proeven van onze heerlijke, Peruaanse creaties!

Locatie: Buurtcentrum de Balsemboom in Brugge (Ganzenstraat 33, 8000 Brugge)
Datum & tijd: Zaterdag 27 mei, van 15u30 tot 19u30

Inbegrepen in de prijs (€60):

  • Alle ingrediënten & benodigdheden
  • De begeleiding van een echte Peruaanse en haar kookassistente
  • Een digitaal boekje met de recepten, om ze achteraf zelf klaar te maken!

Benieuwd welke heerlijke recepten Pamela nog zoal klaarmaakt? Volg @healthybypam op Instagram & Facebook!

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  1. Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  2. Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  3. Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  4. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans