woensdag 18 december 2019, 14:30 - 17:30

Locatie: Gent Dampoort

Prijs: € 30

Inschrijven tot: 6 december 2019

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

We gaan op ontdekking in de Turkse gemeenschap van Gent. Onderweg stoppen we voor lekkere proevertjes en echte Turkse koffie!

Praktisch

Op zaterdag 18 december ontdekken we de Turkse gemeenschap in Gent. Maar liefst één tiende van de Gentenaars heeft roots in Turkije en wij willen meer te weten komen van die Turkse Cultuur!

We gaan met een gids op sleeptouw door de Sleepstraat en de bruisende multiculturele wijk eromheen, en krijgen meer te horen over de Turkse migratie 50 jaar geleden in Gent.

Onderweg houden we halt voor verschillende proevertjes en ontdekken de lekkernijen van de mediterrane Turkse keuken. Een authentieke Turkse koffie kikkert ons helemaal op deze winternamiddag. Lezzetli!

Na een wandeling van 3u, kan je als optie met de groep gaan uit eten in een echt Turks restaurant.

Inbegrepen:

  • Gids Turkse gemeenschap
  • Proevertjes en Turkse koffie
  • Begeleiding door Karavaanbegeleider

Mee te nemen:

  • Warme kledij
  • Optioneel: budget voor avondmaal in Turks restaurant (+- €20)

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen?
Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.


Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris