zondag 30 augustus 2020, 10:00 - zondag 30 augustus 2020, 17:30

Locatie: Station Sint-Genesius-Rode

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 28 augustus 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 10 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een treinstapper langs GR-paden? Dat klinkt als muziek in de oren. Je stapt van de trein en we kunnen meteen aan onze tocht beginnen! Ontdek de mooie Zennevallei met deze wandeling van 25 km.

Praktisch

Deze treinstapper neemt ons mee op de GR 512, de Streek-GR Groene Gordel en de GR 12 Variant.

De wandeling start in de rustige dorpskernen van Sint-Genesius-Rode en Alsemberg. Daarna wordt het landschap meer landelijk. Je stijgt tot op het plateau boven de Zennevallei en na een passage door het Kleetbos laten brede panorama’s over de Brabantse akkers mijmeren over landschappen van weleer. Aan Kleine Hut bereik je het Zonienwoud.

De volgende 13 km wandel je door dit prachtige bos en voorbij de vele vijvers en ‘delles’ die zich aaneenrijgen langs Groenendaal en de bovenloop van de Termeulenbeek.

Een mooie wandeling van 25 km in de groene long van Brussel.

We starten en eindigen aan het station van Sint-Genesius-Rode. We spreken af om 10u0 aan het station van Sint-Genesius-Rode. De wandeling eindigt rond 17u30 aan datzelfde station. Onderweg nuttigen we een drankje om te bekomen van deze heerlijke dag.

  • Locatie: station Sint-Genesius-Rode
  • Inbegrepen: Begeleide wandeling door een Karavaan reisbegeleider, een consumptie onderweg
  • Niet inbegrepen: vervoer heen en terug, lunch


Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris