zondag 26 juli 2020, 10:00 - 17:30

Locatie: Station Schoonaarde

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 26 juli 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 14 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een treinstapper langs GR-paden? Dat klinkt als muziek in de oren. Je stapt van de trein en we kunnen meteen aan onze tocht beginnen! Ontdek het mooie Denderland met deze wandeling van 23 km.

Praktisch

Deze wandeling voert je langs de GR 128 door de rustgevende natuurgebieden van de oude Scheldemeander. De bewandelbare paden lopen langsheen een nat en venig gebied waardoor vele vogels dit uitgestrekte terrein kiezen als broedgebied. Samen met hen kun je genieten van de vele waterplekken die hun ontstaan kenden uit de turfontginning.

Uitgestrekte vlaktes wisselen zich af met de talloze waterplekken en stukjes bosgebied. Bij het oversteken van de Schelde staat de veerman elk half uur paraat om wandelaars en fietsers naar de overkant van de oever te varen. Even later, bij het oversteken van de Dender, leidt het pad je naar de plek waar GR 128 en GR 5A elkaar ontmoeten, om zo samen het Denderland binnen te treden.

Kortom, een prachtige wandeling van 23 km waar we genieten van de natuur tijdens onze lunch.

We starten aan het station van Schoonaarde en eindigen aan het station van Dendermonde. We spreken af om 10u0 aan het station van Schoonaarde. De wandeling eindigt rond 17u30 aan het station van Dendermonde. Onderweg nuttigen we een drankje om te bekomen van deze heerlijke dag.

  • Locatie: station Schoonaarde
  • Inbegrepen: Begeleide wandeling door een Karavaan reisbegeleider, een consumptie onderweg
  • Niet inbegrepen: vervoer heen en terug, lunch


Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris