zondag 1 september 2019 - zaterdag 7 september 2019

Locatie: Burgos, Spanje

Prijs: € 150

Inschrijven tot: 28 juli 2019

Maximum 6 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-26j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Wat zijn mijn talenten? Waar ben ik goed in? Tijdens 'The Talent Journey' ga je op tocht met je eigen talenten! Samen met jongeren met en zonder beperking ga je samen, letterlijk, op stap en een intercultureel avontuur tegemoet.

Praktisch

Ga samen op stap en ontdek talenten! De eerste week van september trekken we er samen op uit met Belgische en Spaanse jongeren, zonder en met mentale beperking. Bestemming: Burgos, in het noorden van Spanje.

Samen met onze Belgische partner Konekt en twee Spaanse partners in Burgos gaan we de interculturele uitdaging aan. Aan de hand van activiteiten, workshops en spelen leren we onszelf en ‘de anderen’ beter kennen en staan we stil bij eigen talenten en hoe we deze kunnen inzetten. Als groep gaan we de uitdaging aan om samen een tweedaagse trektocht langs de pelgrimsroute van Compostella te stappen! Het belooft een superintense reis te worden die je nog lang zal bijblijven.

Participation Fee

Dit project wordt gesubsidieerd door het Youth in Action programma van Erasmus+. Dat betekent dat je enkel een participation fee van € 150 betaald. De onkosten van vervoer, accommodatie, verblijf, maaltijden en activiteiten wordt volledig gedekt door de Europese subsidies en zijn dus inbegrepen. De plaatsen zijn beperkt, dus twijfel niet lang om je aan te melden en in te schrijven.

Dit project is toegankelijk voor alle leden van Karavaan. Ben je nog geen lid? Je kan lid worden bij inschrijving.

Karavaan neemt deel met met 6 jongeren en 1 groepsbegeleider. Tijdens het project spreken we Engels met elkaar. Het is geen vereiste om vloeiend Engels te spreken. De groepsbegeleiders zijn er om jou te helpen en te vertalen indien nodig.

Voorwaarden

Dit project is voor jongeren van 18 tot en met 26 jaar. Je hebt interesse in een weekje vol avontuur en interculturele uitwisseling. We zijn op zoek naar avonturiers die geen schrik hebben om af en toe een hindernis te overwinnen en mee creatief na te denken, samen met Belgische en Spaanse jongeren, zonder en met een mentale beperking. Plezier en fun gaan gepaard met interessante (culturele) leerervaringen over jezelf en anderen. De bereidheid tot reflectie over jezelf en de thema's is een must. Het is meer dan een weekje vakantie. Je krijgt de kans om heel wat kennis, vaardigheden en inzichten te verwerven tijdens groepsopdrachten en spelen.
Je ontvangt een Youthpass aan het einde van het project.

Vertrekvergadering

Enkele weken voor het project start, plannen we een vertrekvergadering. Daar krijg je alle praktische info en leer je de Belgische groep alvast kennen. Je krijgt de kans om het project volledig mee vorm te geven. We bereiden samen enkele activiteiten voor. Jouw inbreng en participatie verrijken het project.
We nemen uitgebreid de tijd om onszelf voor te bereiden op deze interculturele uitwisseling aan de hand van een workshop.

Noteer 24 augustus alvast in je agenda!

Bagage

Bijkomende informatie over bagage krijg je op de vertrekvergadering.
Volgende lijst is alvast richtinggevend:

 • dagrugzak
 • zomerkledij
 • warme pull, fleece of een dekentje
 • lichte regenjas
 • slaapzak en slaapmatje
 • zaklamp
 • makkelijke stapschoenen
 • bescherming tegen de zon: pet, sjaaltje, zonnecrème, bril…


The Talent Journey is mogelijk gemaakt met de steun van het Erasmus+ programma van de Europese

Unie.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 • Op 29 juli boeken we de vliegtuigtickets. Eens deze geboekt zijn, krijg je enkel je inschrijvingsgeld terug als je een annulatieverzekering hebt. Dan zijn immers reservaties gemaakt.
 • Indien je voor 29 juli annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.
Deelnemers kunnen vrijblijvend een annulatieverzekering nemen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris