woensdag 17 mei 2023, 17:00 - zondag 21 mei 2023, 20:00

Locatie: Europese bestemming

Prijs: € 355

Inschrijven tot: 1 april 2022

Minimum 22 Deelnemers , Maximum 30 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een sluwe roversbende doet al ruime tijd de ganse regio sidderen en beven. Niemand weet waar de boeven de volgende keer zullen toeslaan ... Hoog tijd om de klopjacht te openen! Kunnen we op jou rekenen om de rust te laten wederkeren? De beloning is groot als jij de boeven bij hun lurven kan pakken.

Maar pas op: de snoodaards kunnen rekenen op de steun van corrupte agenten, die jou maar al te graag saboteren. Blijf jij aan hen ontsnappen? Heb jij een scherp ontwikkelde speurneus en ben je klaar voor een spannend kat-en-muisspelletje? Train jezelf en jouw duimen dan maar gauw voor de klopjacht van je leven!

Praktisch

Teams van twee of drie avontuurlijke jongeren tussen de 18 en 31 jaar, nemen het al liftend vier dagen tegen elkaar op. Met de duim omhoog strijd je samen met je liftpartner(s) voor de eerste plaats in de klassementen. Bereid je voor op een wervelende liftwedstrijd vol met ludieke opdrachten. Kan jij zonder geld of hulp van het thuisfront, al liftend, de eindmeet halen in deze spannende roadtrip?

Wat kan je verwachten van deze liftwedstrijd?

 • Kleinschalige, gezellige en sympathieke liftwedstrijd (maximum 30 personen) in een onbekende Europese regio. Waar de wedstrijd plaatsvindt, blijft tot de dag van vertrek een verrassing!
 • De liftwedstrijd is opgebouwd uit verschillende etappes, verspreid over 4 liftdagen en 3 verschillende klassementen (snelheid, spel en algemeen klassement).
 • Dit is geen liftwedstrijd pur sang: de etappes worden onderbroken met uitdagende en ludieke opdrachten om de regio te ontdekken.
 • ’s Avonds kan je rustig ontspannen, bijpraten en ervaringen uitwisselen met de andere liftteams. Loopt het liften toch wat stroef? Geen nood: je hoeft nooit ergens ten velde te slapen. Pols ’s avonds dan zeker eens naar de liftgeheimen van andere teams… ;-)
 • Op woensdagavond reis je naar de startbestemming. Op zondagavond sta je terug in België met een hele hoop verhalen, bende van vrienden en zin voor nieuwe avonturen!

Liftteam

In teams van 2 of 3 mensen ga je deze uitdaging aan. Inschrijven gebeurt per team. De teamleider schrijft zich eerst in en krijgt vervolgens een unieke link om zijn teamleden uit te nodigen. De teamleider betaalt de voorschotprijs voor alle leden.

Kan je niet onmiddellijk een liftpartner vinden om de liftwedstrijd te spelen en wil je toch al een plek reserveren en inschrijven? Dat kan op eigen verantwoordelijkheid! Tip: je kan op de Facebook-evenementpagina van The Roadtrip een oproep plaatsen om een partner te vinden. Zo kom je in contact met andere solo-inschrijvers, als die er zijn. Wij kunnen ondersteunen waar nodig, maar je blijft wel zelf verantwoordelijk voor de samenstelling van je liftteam.

Let op: zodra je het voorschot betaalt, kun je dat niet terug krijgen.

Vertrek en einde

Alle teams vertrekken samen naar de startbestemming van de liftwedstrijd op woensdag 17 mei 2023 vanuit station Antwerpen-Centraal. Je dient er stipt om 17u te zijn zodat we tijdig kunnen vertrekken. Op zondag 21 mei nemen we in hetzelfde station afscheid van elkaar rond 20u.

Prijs

Je betaalt per persoon €355 voor deze roadtrip. We vragen bij inschrijving een voorschot van €180. Nadat de roadtrip gegarandeerd is, krijg je een mailtje van Karavaan om het restbedrag van €175 te storten.

Inbegrepen

 • Vervoer heen en terug naar een prachtige Europese bestemming.
 • Een volledig uitgewerkte liftroute met spelelementen en avontuurlijke activiteiten onderweg.
 • Unieke prijzen voor de winnaars! Alle drie de klassementen krijgen verschillende prijzen – zowel de snelste lifters als de lifters die best scoren in het spel.
 • Drie overnachtingen op een camping én in een wel heel unieke hostel.
 • Alle maaltijden van ontbijt donderdagochtend tot en met lunch zondagmiddag.
 • Noodhulp voor de minder succesvolle lifters. Lees: een crew die altijd mobiel ter beschikking staat om je te helpen en begeleiden en je zo nodig oppikt.
 • Een super enthousiaste crew.
 • Een bende vol gelijkgestemde lifters die net als jij het avontuur opzoeken.

Niet inbegrepen

 • Avondeten op woensdagavond.
 • Consumpties in de vrije tijd, souvenirs, eventueel wild uitgaansgedrag.
 • Lidmaatschap (en verzekering) Karavaan.


Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

 1. Indien je later dan 30/03/2023 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 2. Indien je vroeger dan 30/03/2023 voor de start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 3. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans