woensdag 25 mei 2022, 17:00 - zondag 29 mei 2022, 20:00

Locatie: Europese bestemming

Prijs: € 340

Inschrijven tot: 9 april 2022

Minimum 22 Deelnemers , Maximum 30 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

De alarmen loeien...De wegen zijn open en de wolven zijn los.
Niemand weet wat gedaan maar jij hebt je hele leven hierop voorbereid wetende wat er zou komen en nu is het tijd om je waarde te bewijzen!

Dit is jouw moment om alles op alles te zetten om de meest mythische jager ooit te worden of gepakt te worden door de wolfsroedel en voor eeuwig ten onder te gaan...

Bereid je voor op 3 verschillende klassementen verspreid over 4 dagen samen met jouw meeste enthousiaste en sterkste liftpartner. Maak jezelf en jouw duimen klaar voor het finale doel: opstaan als ultieme jager!

Praktisch

Gezocht:

Teams van 2 of 3 vastberaden jagers tussen 18 en 31 jaar oud, strijdend tijdens de liftwedstrijd van jouw leven. Zal jij het achtervolgende wolfroedel kunnen voorblijven zonder geld en hulp van buitenaf?

Heb je alles in huis om als eerste over de finish te komen terwijl je al liftend op een wervelende roadtrip doorheen Europa gaat met zalige natuur en fantastische landschappen?

Ben je klaar voor intrinsieke uitdagingen die jouw geest tot het uiterste zullen drijven, vol wendingen maar zo noodzakelijk om jouw waarde als jager te testen... Durf je om deze jacht aan te gaan en op te staan als onze ultieme jager?

Praktisch: Wat kan je verwachten van deze liftwedstrijd?

 • Kleinschalige, gezellige en sympathieke liftwedstrijd (max 30 personen) in een onbekende Europese regio met een geweldig thema!
 • De liftwedstrijd is opgebouwd uit verschillende etappes verspreid over 4 volle liftdagen en 3 verschillende klassementen waarin je volledig kan uitleven op jouw manier.
 • We ontdekken de regio’s op een totaal andere manier; onderbreken het liften voor uitdagende en ludieke opdrachten om de cultuur en regio zelf beter te leren kennen!
 • ’s Avonds kan je rustig ontspannen na die ene perfect lift te hebben gevonden, anderen hun tips & tricks uithoren om ze net sneller af te zijn en vooral je zalige verhalen uit te wisselen met elkaar. Plezier en sfeer gegarandeerd!
 • Vertrek op woensdag naar de start (misschien wel al liftend?!). Bereid je voor op 4 dagen volop avontuur, uiteenlopende ervaringen, verschillende mensen ontmoeten en de regio beter leren kennen. Misschien ontdek jij wel de ultieme lifterstruk en ideale plek? Op zondagavond sta je terug in België met een hele hoop verhalen, bende van vrienden en zin voor nieuwe avonturen!

Liftteam:

In teams van 2 of 3 mensen ga je deze uitdaging aan. Kan je niet onmiddellijk een liftpartner vinden om deze liftwedstrijd te spelen en je wil toch al een plek reserveren en inschrijven? Dat kan (op eigen verantwoordelijkheid)!

Let echter op: van zodra je het voorschot betaalt, kan je dit niet terugkrijgen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het samenstellen van een team. Wij kunnen ondersteunen waar nodig.

Inschrijven gebeurt per team. De teamleider schrijft zich als eerste in. Hij krijgt dan een unieke link om zijn teamleden uit te nodigen in zijn team. Deze persoon betaalt voor het voorschotprijs voor alle leden.

Vertrek:

We vertrekken op woensdag 25 mei 2022 vanuit Mechelen. Je dient er om 17u00 te zijn zodat we tijdig kunnen vertrekken.

Covid-19:

We houden ons aan de maatregelen op moment van vertrek. Een certificaat van herstel of vaccinatie zal verplicht zijn op onze geheime bestemming. Schrijf je je in? Dan bevestig je dat dit voor jou geen probleem zal zijn.

Prijs:

Je betaalt per persoon €340 voor deze Roadtrip. We vragen bij inschrijving een voorschot van €180. Nadat de Roadtrip gegarandeerd is, krijg je een mailtje van Karavaan om het restbedrag van €160 te storten.

Inbegrepen:

 • Vervoer heen en terug naar een prachtige Europese bestemming.
 • Een volledig uitgewerkte liftroute met spelelementen, avontuurlijke activiteiten onderweg en een top thema!
 • Unieke prijzen voor de winnaars! Alle drie de klassementen krijgen verschillende prijzen – zowel de snelste als de slimste jagers.
 • Vier overnachtingen op prachtige, rustieke campings.
 • Alle maaltijden van ontbijt donderdagochtend tot en met lunch zondagmiddag.
 • Noodhulp voor de minder succesvolle lifters.
 • Een super enthousiaste crew
 • Een Karavaan aan gelijkgestemden die net als jullie het avontuur opzoeken

Niet inbegrepen:

 • Avondeten op woensdagavond
 • Consumpties in de vrije tijd, souvenirs, eventueel wild uitgaansgedrag
 • Lidmaatschap (en verzekering) Karavaan

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Heb je niet het nodige materiaal?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

 1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.
 2. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.
 3. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.
 4. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.
 5. Indien je vroeger dan 9 april annuleert, storten we het inschrijvingsgeld terug min het voorschot van € 100 voor de reeds gemaakte organisatie- en reservatiekosten. Indien je na 9 april annuleert kan er geen terugbetaling voorzien worden. Er zijn dan reservatie- en organisatiekosten gemaakt. Je kan kosteloos iemand anders aanbrengen om je plaats in te nemen op voorwaarde dat die persoon lid is. Je regelt dan zelf de onkosten.
 6. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.
 7. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.
 8. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Verzekering:

Al onder deelnemers zijn verzekerd voor:

 • burgerrechtelijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand
 • ongevallen
 • repatriëring indien het medisch noodzakelijk is en er sprake is van een meerkost

Deze verzekering wordt afgesloten indien je lid bent van Karavaan.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans