vrijdag 2 december 2022, 20:00 - zondag 4 december 2022, 17:00

Locatie: Wijgmaal (Leuven)

Prijs: € 149

Inschrijven tot: 25 november 2022

Minimum 18 Deelnemers , Maximum 24 Deelnemers
Voor leden
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ontrafel het mysterie en breng de nacht veilig door in The Mansion ...

Praktisch

Anno 1868. Edouard Remy, eigenaar van de Remy-fabrieken te Wicmale, inviteert jou voor den anniversaire van zijn vrouw Suzanne. Het kasteelpersoneel legt de laatste hand aan de voorbereidingen, maar ook de lokale champetter is in opperste staat van paraatheid. Een welvarend man als Remy is niet ieders vriend. Het gevaar schuilt in een klein hoekje. Hou jij tijdens de receptie mee een oogje in het zeil? En lukt het je om het mysterie van de familie Remy te ontrafelen? Vertrouw je de butler wel? Vertelt de meid jou haar geheim? Een weekend vol intriges en leugens waarbij je beste detective-skills van pas zullen komen.


Opgelet: Was je één van de voorbije jaren al op bezoek in The Mansion? Dan ken je het geheim al en kan je helaas niet meer mee ...

Inbegrepen in de prijs:

  • Twee overnachtingen in een jeugdherberg
  • Een spel dat nog lang zal nazinderen
  • Drie workshops onder deskundige begeleiding*
  • Alle maaltijden tijdens het weekend (ontbijt zaterdag t.e.m. lunch zondagmiddag)
  • De diensten en begeleiding van een crew Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

  • Vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
  • Extra drankjes
  • Persoonlijke uitgaven

*Het programma is onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is,
zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg.

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans