zondag 27 september 2020, 16:00 - 20:00

Locatie: Brussel

Prijs: € 20

Inschrijven tot: 25 september 2020

Minimum 10 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Volzet

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Streetart is kunst! Ontdek verborgen pareltjes in een kleurrijk deel van Brussel.

Praktisch

Ga mee op stap in Brussel en ontdek samen met Valérie van Bazaar Trottoir streetart. Valérie vertelt je meer over het verhaal achter de werken en de kunstenaar. Ronkende namen zoals Bonom, Oak Oak, Farm Prod, ... passeren de revue. Tijdens deze namiddag gaan we naar hen op zoek en nemen we je mee naar verborgen plekjes en achterstraatjes in een kleurrijk deel van de stad Brussel!

We spreken af in het centraal station te Brussel om 16u. Na 2 uur eindigt de rondleiding en heb je de kans om samen met de groep in een gezellig Brussels restaurant te gaan eten. We eten rond 19u, zodat je op tijd terug thuis kan geraken.

  • Locatie: centraal station Brussel
  • Inbegrepen: Bezoek aan stops rondleiding, rondleiding door gids van Bazaar Trottoir van 2u
  • Niet inbegrepen: vervoer heen en terug, avondmaal in Brussels restaurant

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris