zaterdag 4 mei 2024, 14:00 - 17:30

Locatie: Mechelen

Prijs: € 35

Inschrijven tot: 12 april 2024

Minimum 10 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ontdek de wondere Street Art wereld in our home town Mechelen! Doorheen de stad zoeken jullie al trappend naar de mooiste muurschilderingen van verschillende artiesten: Gijs Van Hee, Dzia, Bisser, Smates... .

Praktisch

Jullie ontdekken andere facetten van deze diverse stad in de buitenwijken en minder bekende straatjes in het centrum. Met de lokale fietsgids kom je alles te weten over het verhaal achter de murals en de technieken die gebruikt worden!

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Mechelse locals de fietsgids. Al benieuwd naar hun enthousiasme over fietsen en Mechelen? We interviewden fietsgids Kaat al eens voor ons magazine De Karavaan. Lees het artikel hier!

Waar & wanneer?

  • We starten om 14u aan station Mechelen, bij de Blue Bikes voor het station. Om 17u30 eindigt daar ook de tour.
  • We fietsen zo'n 15 kilometer, met een pauze van ongeveer 30 minuten.

Wat is inbegrepen in de prijs? (€35*)

  • Begeleiding van de fietsgids
  • Huur van de fiets

*Kom je zelf met de fiets? Dan krijg je €5 korting.

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

  • Indien je later dan 12/04/2024 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 12/04/2024 annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans