zaterdag 28 september 2019, 09:00 - zondag 29 september 2019, 16:00

Locatie: Vormingscentrum Destelheide, Dworp

Prijs: € 75

Inschrijven tot: 1 juli 2019
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad!

Praktisch

Hoe word je reisbegeleider bij Karavaan?

Ieder jaar start een nieuwe opleidingscyclus tot reisbegeleider. Verspreid over twee jaar bestaat de opleiding uit verschillende vormingsmomenten en twee stagereizen van minstens twee weken. De opleiding is ervaringsgericht en zet in op je eigen ervaring en kennis.

Hoe selecteren wij onze reisbegeleiders?

Je vult vooraf een vragenlijst in. Op basis hiervan krijg je feedback van ons en hopen we je uit te nodigen voor het Selectieweekend. Tijdens dit weekend evalueren wij of je uit het juiste hout gesneden bent om reizen van Joker en Karavaan te begeleiden. Deelnemen aan het Selectieweekend garandeert dus niet je deelname aan de opleiding. Zet je beste beentje voor en blijf altijd jezelf!

Aanmelden voor het selectieweekend

Lees alles nog eens grondig door op onze website. Klaar? Vul dan de vragenlijst in. Daarmee willen we jou beter leren kennen en bekijken we of we jou uitnodigen voor het selectieweekend. Tijdens dat selectieweekend leren we jou kennen aan de hand van cases, groepsopdrachten en een interview. We bekijken of de competenties aanwezig zijn om reisbegeleider te worden en of er een match is tussen jou en onze organisatie.

Op basis van dit formulier krijg je al dan niet een uitnodiging voor het Selectieweekend van 28 en 29 september 2019.
We brengen je hiervan per mail op de hoogte op 1 augustus.

Naar de vragenlijst

Contact informatie

Contactpersoon: Joachim