zaterdag 10 oktober 2020, 13:30 - zaterdag 10 oktober 2020, 18:00

Locatie: Station Halle

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 9 oktober 2020

Minimum 10 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Voor leden
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een stevige wandeling met daarbij bezoek aan de expositie van Iris Deckers

Praktisch

Voor al die natuur- én cultuurfans organiseren we een trekking van 20 km tussen Lot en Halle. Halverwege bezoeken we Destelheide waar Iris Deckers jou een rondleiding geeft op haar fototentoonstelling. Zij fietste zomaar even 20.000 km van Mexico naar de meest zuidelijke stad ter wereld, Ushuaia. Prachtige foto's nemen je even helemaal mee naar het schone Latijns-Amerika.

We kunnen er genieten van een drankje voor we weer op pad trekken.

  • Locatie: station Halle
  • Inbegrepen: Rondleiding fototentoonstelling, drankje & versnapering tijdens de pauze
  • Niet inbegrepen: water & snack onderweg


Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Jonathan Cooman