vrijdag 26 november 2021, 18:30 - zondag 28 november 2021, 17:00

Locatie: Nationaal Park Hoge Kempen

Prijs: € 190

Inschrijven tot: 22 november 2021

Minimum 7 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Maasmechelen, het Italië van het Noorden, verwelkomt ons met een waaier aan variatie. Wandelen door het enige Nationaal Park van België met uitgestrekte heidelandschappen alsof het de Tasmaanse vlaktes zijn. Door het Zwitsers aandoende berg- en merenlandschap bij de Kikbeekbron tot op de top van de Connecterra-terril met een panorama alsof je in Canada zit. De zandwinningsgebieden doen je aan de Sahara denken, en de kronkelende Maas, de grensrivier omringd door plassen en kanalen, doet denken aan het Zweedse binnenland. En in het mooiste dorp van Vlaanderen wanen we ons even in Zuid-Frankrijk!

Praktisch

We wandelen maximum 15 kilometer per dag. We verblijven in een privé vakantiehuis aan de rand van het Nationaal Park.

Neem je het openbaar vervoer? Neem dan de trein naar Genk. Om 18u zorgen we dan voor een busje dat jullie oppikt en naar het vakantiehuis rijdt. We geven jullie ook de mogelijkheid om te carpoolen! Laten we er samen voor zorgen dat iedereen er geraakt!

Inbegrepen in de prijs:

 • Overnachtingen in een privé vakantiehuis aan de rand van het Nationaal Park.
 • Maaltijden (2x ontbijt, 2x picknick, 2x diner)
 • Kajak
 • Nationaal Park Ranger
 • Begeleiding van reisbegeleider en kenner van NP Hoge Kempen
 • Een deel van dit bedrag gaat naar het Nationaal Park-fonds ter bescherming van de natuur, en een ander deel naar het Fabiolahuis om vakanties voor iedereen mogelijk te maken.

Mee te nemen:

 • Slaapzak
 • Wandelkleding (voorspellen ze regen? Voorzie dan zeker een regenjas)
 • Ingelopen wandelschoenen
 • SlippersToiletgerief
 • Keukenhanddoek, brooddoos, drinkbussen
 • EHBO-set (voorzie voor alle zekerheid blarenpleisters)
 • Snacks
 • Een budget voor eventuele drankjes
 • Mondmasker

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Heb je niet het nodige materiaal?

Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

 1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip. Ze zijn hiermee ook verzekerd gedurende de hele activiteit.
 2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.
 3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming.
 4. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.
 5. Inschrijven en betalen gebeurt via gloria.karavaan.be. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.
 6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.
 7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.
 9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.
 10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.
 11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris