zaterdag 5 december 2020, 13:00 - 18:00

Locatie: Gent-Dampoort

Prijs: € 35

Inschrijven tot: 1 december 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Voor Karavaanvrijwilligers
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Reisbegeleider en Packrafter Mathias doet de wondere wereld van Packraften uit de doeken voor jou! We verkennen Gent van op het water.

Praktisch

Packrafts zijn éénpersoons bootjes die wat weg hebben van een gewone kajak, maar veel minder wegen omdat ze gevuld zijn met lucht en veel stabieler zijn op het water. Je draagt je eigen boot in een rugzak, in 1-2-3 opgeblazen en klaar om het water op te gaan.

Geen beter moment om te packraften dan de herfst of zelfs de winter! De rivieren staan dan immers veel voller. Wist je dat een packraft veel stabieler is dan een kano of kayak? De kans dat je in het water belandt is nagenoeg onbestaande!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Organisator: Samen met Fagus Outdoor
Contactpersoon: Jonathan Cooman