maandag 20 juli 2020, 11:00 - vrijdag 24 juli 2020, 16:00

Locatie: De Hoge Rielen, Kasterlee

Prijs: € 205

Inschrijven tot: 12 juli 2020

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 10 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Zin om een weekje van de radar te gaan zonder smartphone?
We kamperen en overleven in de bossen van Kasterlee, zonder digitale hulpmiddelen: een digital detox!

Praktisch

Op maandag installeren we ons op de camping in de bossen. We koken ons eigen potje en maken kampvuur voor een gezellige avond. Tijdens de week worden we op de proef gesteld met enkele avontuurlijke activiteiten zoals touwenparcours, klimbos, survival-workshop). De hele week staat natuurbeleving en actie centraal. We maken ook kennis met de andere hoogtepunten van onze internationale groepsuitwisseling 'Off the Grid'.

Durf jij de digital detox aan? Kom dan mee ‘off the grid’!

Inbegrepen in de prijs

 • Vier overnachtingen op kampeerterrein De Hoge Rielen
 • tent voor wie er geen heeft
 • Kampeerkookmateriaal
 • alle maaltijden tijdens de midweek
 • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
 • avontuurlijke activiteiten (touwenparcours, klimbos, survival-workshop, vlotten bouwen), spel en workshop
 • de diensten en begeleiding van Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

 • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen)
 • extra drankjes
 • persoonlijke uitgaven

Mee te nemen:

matje om te slapen, een warme slaapzak, eigen tent indien je dit hebt, sportieve (warme) kledij, wandelschoenen (die je reeds hebt ingelopen), een regenjas, een slipper/sandaal, (kampeer)bord, zakmes, bestek, handdoek om af te drogen, drinkbus, persoonlijke EHBO, zaklamp, EHBO setje, oordopjes

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

 1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.
 2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.
 3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.
 4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.
 5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.
 6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.
 7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.
 9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.
 10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.
 11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris