zaterdag 11 november 2023, 10:00 - 16:00

Locatie: Kalmthoutse Heide

Prijs: € 20

Inschrijven tot: 28 oktober 2023
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Nood of zin om even veraf in gedachten te zijn en juist dichtbij in jezelf? Dan is de natuur de ideale plaats om te vertragen, verstillen en verbinden. Samen met een outdoor coach wandelen we overtollige energie, mogelijke spanningen en de stress van het dagelijkse leven van ons af en komen we helemaal tot rust. Diepere natuurverbondenheid? Graag!

Doorheen de dag experimenteren we met verschillende manieren om onze zintuigen te prikkelen: stiltewandeling, blote-voeten-traject, beeld & geluid bewust ervaren, je eigen pad uitkiezen, grillige figuren en vormen opnemen, verstillen op je favoriete spot ... En misschien voel je je vrij genoeg om erover te reflecteren, up to you!

Praktisch

In kleine groep trekken we de Kalmthoutse Heide in voor een dagje vol natuurbeleving. Gaandeweg omarmen we tal van kansen die de natuur ons biedt om te vertragen en verstillen.

Waar & wanneer?

 • We spreken om 10u af aan treinstation Heide.
 • We wandelen zo’n 15 à 18 km afwisselend door heidegebied en -bos
 • Het einde is voorzien rond 16u.

Wat is inbegrepen in de prijs? (€20)

 • Een unieke dag natuurbaden op de Kalmthoutse Heide
 • Begeleiding door Liesbeth Borms; outdoor coach - ervaringsleren

Wat breng je mee?

 • Kledij aangepast aan het weer
 • Wandelschoenen waar je 15 km mee kan wandelen. Hou er rekening mee dat we meestal op zandige paden lopen
 • Drinken, lunchpakket en snacks

Nog geen lid van Karavaan?

Schrijf je voor 01/10 in, want dan krijg je een gratis lidmaatschap (t.w.v. €15) tot eind 2023 cadeau! Stuur een mailtje naar jannes@karavaan.be met je volledige naam & de activiteit waarvoor je je wil inschrijven, dan zorgt hij ervoor!

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

 • Indien je later dan 28/10/2023 annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 • Indien je vroeger dan 28/10/2023 annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans