zondag 4 oktober 2020, 10:30 - 17:30

Locatie: Zichem

Prijs: € 5

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 10 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Trek je wandelschoenen aan!

Op zondag 4 oktober ontdekken we de prachtige Merode en Demervallei. We wandelen 23 km door het noordelijke stukje Hageland en zuidelijke stukje Kempen.

Praktisch

Tijdens deze dag kunnen we genieten van fantastisch uitzicht. De Demervallei is een brede, diep ingesneden vallei met een natuurlijk kronkelende (meanderende) rivier, uitgestrekte moerasgebieden, graslanden en bossen. We wandelen 23 km door het noordelijke stukje Hageland en zuidelijke stukje Kempen.

Onderweg trakteren we onszelf op een heerlijk ijsje en op het einde van de wandeling nemen we nog een verfrissend drankje in de volkskroeg vlakbij het station.

De wandeling start en eindigt aan het station van Zichem.

Samenkomst om 10u30 aan het station.
Het einde is voorzien rond 17u30

Inbegrepen:

 • Begeleide wandeling door een Karavaan-reisbegeleider
 • 1 ijsje en 1 consumptie in volkskroeg

Mee te nemen:

 • regenkledij
 • gevulde drinkbus
 • stapschoenen
 • goed humeur
 • lunchpakket

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Contacteer ons op info@karavaan.be.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op één van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 • Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 • Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
 • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris