zaterdag 28 januari 2023, 13:00 - 17:00

Locatie: Mechelen

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 22 januari 2023

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 15 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Oh nee! Wat is er in Mechelen aan de hand? De stad staat in brand! Word jij de moderne Maneblusser?

Praktisch

Kom meedoen aan ons spannend stadsspel in Mechelen op 28 januari 2023. We verzamelen om 13u aan het Karavaan-kantoor (Geerdegemvaart 96) om van daaruit op pad te gaan om Mechelen te beschermen. We splitsen op in 2 groepen, want we maken er een wedstrijd van. Er is natuurlijk ook een prijs voorzien voor de winnaar! Je doet mee voor €5, en krijgt nadien een drankje en hapje om terug op krachten te komen na je heldendaad. Om 17u ronden we af.

Doe zeker warme kleren aan, want we gaan 3 uur buiten op stap. Een drinkbus kan ook nuttig zijn voor als je onderweg graag een slokje water drinkt. En natuurlijk breng je ook je goed humeur mee!

Bij deze activiteit ben je te voet/rolstoel onderweg. Zorg ervoor dat je dit kan.

Let op: De online inschrijvingen zijn afgesloten. Wil je toch nog graag meedoen? Stuur een mailtje naar info@karavaan.be!

Wil je inschrijven voor deze activiteit, maar heb je niet het juiste materiaal of financiële middelen? Of heb je andere vragen? Blijf er niet mee zitten en mail even naar collega Jannes op jannes@karavaan.be, hij helpt je graag!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  1. Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  2. Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  3. Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  4. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Margit Claessens