woensdag 1 mei 2019, 10:00 - vrijdag 3 mei 2019, 15:00

Locatie: Zeeland

Prijs: € 170

Inschrijven tot: 17 april 2019

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 10 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Een weekend gevuld met zon, strand, avontuur en goed gezelschap? Meer moet dat niet zijn! Ontdek samen met ons de troeven die de Nederlandse kust te bieden heeft. Van peddelen op open water tot strandwandelingen, van waterskiën tot zelf ons eigen potje koken, we beleven het allemaal samen.

Praktisch

We heten je graag welkom tijdens het verlengd weekend van 1 tot en met 3 mei. We spreken vrijdagvoormiddag af in Zeeland en zeggen elkaar weer gedag op zondag in de vroege namiddag. We slapen in tenten, voorzien door Karavaan, ander slaapgerief (matje, slaapzak,...) voorzien jullie zelf.

Zin om samen met ons het zand tussen je tenen te voelen en de zilte lucht te ruiken? Let’s go to the beach beach…

Nog meer goesting gekregen?

Inbegrepen in de prijs:

  • Twee nachten in tenten op campings
  • kampeermateriaal
  • verschillende wateractiviteiten
  • maaltijden tijdens het weekend (2x diner, 2x ontbijt, 1x lunch)
  • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
  • de diensten en begeleiding van een Karavaan-reisbegeleider

Niet inbegrepen:

  • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen)
  • extra drankjes
  • persoonlijke uitgaven


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris