zondag 17 januari 2021, 10:00 - 13:00

Locatie: Online - zoom

Prijs: € 15

Inschrijven tot: 11 januari 2021

Minimum 6 Deelnemers , Maximum 10 Deelnemers
Voor Karavaanvrijwilligers
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

In 2020 zijn we massaal aan het koken gegaan. Misschien is je inspiratie ondertussen wel opgebruikt? De ViaVia Yogyakarta neemt je daarom gedurende drie uur mee in de wondere wereld van de Indonesische keuken. Stap voor stap leer je live een voor- en hoofdgerecht maken. Zorg er dus voor dat je op voorhand alle ingrediënten hebt verzameld en dat je keuken gedurende drie uur beschikbaar is.

Praktisch

Deze kookworkshop gaat door via Zoom in het Engels. Je krijgt binnenkort van ons een ingrediëntenlijst (reken op een aankoopprijs tussen 20 en 30 euro). De hoeveelheden zijn geteld voor vier personen.

Het menu:

 • Jakarta beef soep
 • Perkedel (aardappalkroket)
 • Tahu Tempe Bacem (zoet gemarineerde tofu)
 • Sambel Soto (chili pasta)

Inbegrepen

 • Live kookworkshop vanuit de ViaVia in Yogyakarta (Indonesië)

Niet inbegrepen

 • Ingrediënten voor de kookworkshop

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op een van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

 1. Je inschrijving is pas definitief als we je betaling ontvangen hebben. Indien we na 14 dagen niets ontvangen hebben, wordt je inschrijving automatisch geannuleerd.
 2. Indien je later dan 10 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
 3. Indien je vroeger dan 10 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 4. Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
 5. Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Contact informatie

Contactpersoon: Joeri Brisaert