zaterdag 18 mei 2019, 14:00 - 17:00

Locatie: Brussel

Inschrijven tot: 17 mei 2019
Voor iedereen
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

★ YOUTHWORK@PRIDE ★

De Belgian Pride Parade (of kortweg ‘de Pride’) is een grote optocht die elk jaar doorgaat in Brussel rond 17 mei, de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie (IDAHOT). Duizenden mensen en organisaties komen op straat om te tonen dat iedereen gelijkwaardig is, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit en/of genderexpressie. Met het jeugdwerk staan we daar volledig achter en willen we dus ook deelnemen aan dit evenement onder de noemer ‘Youthwork@Pride’.

Praktisch

We verzamelen vanaf 14u00 aan de Youthwork@Pride-wagen maar je kan ook ergens onderweg aansluiten. De exacte locatie waar we afspreken, wordt later meegedeeld.

Doe zeker je Karavaan T-shirt aan! Heb je er nog geen? Dan nemen we er met plezier één mee voor jou. Schrijf je daarom hierboven even in.

★ Be YOUthwork! ★

Dit is de boodschap van Youthwork@Pride. Wees jezelf in het jeugdwerk. Wij nemen met veel trots deel aan Youthwork @ Pride. Karavaan is er voor iedereen die graag vreemd gaat. We zijn een vrijwilligersorganisatie voor en door mensen met een hart voor reizen en avontuur. We leiden reisbegeleiders op en we organiseren het hele jaar door activiteiten voor jongeren. Iedereen kan deelnemen. Geslacht, gender, seksuele voorkeur spelen geen rol net zoals bijvoorbeeld culturele achtergrond of opleidingsniveau dat ook niet doen. Draag jij die boodschap mee uit? Stap dan met ons mee!

SEE YOU THERE?

Vind ons terug op Facebook

Georganiseerd door: Karavaan, KSA, FOS Open Scouting, Wel Jong Niet Hetero, VDS, Formaat, Bizon, AFS, Globelink, Krunsj, Bouworde, KLJ, Scouts en Gidsen Vlaanderen, De Ambrassade, Jint, JNM, Stampmedia, Chirojeugd Vlaanderen, Kriskras

Contact informatie

Organisator: Het jeugdwerk!
Contactpersoon: Sarah Goris