woensdag 9 september 2020, 19:30 - zaterdag 12 september 2020, 13:00

Locatie: Natuurdomein De Biesbosch

Prijs: € 169

Inschrijven tot: 1 september 2020

Minimum 5 Deelnemers , Maximum 11 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

We gooien de tenten in onze kano's en varen door het Nederlandse natuurdomein de Biesbosch. s' Avonds genieten we van een welverdiende BBQ en relaxen we rond het vuur. We overnachten in onze tentjes op kleinschalige (eiland)campings. Met wat geluk kunnen we zeearenden, ijsvogels, waterbuffels, (sporen van) bevers en ander natuurschoon spotten.

Praktisch

We kanoën 3 dagen door het prachtige Nationaal park de Biesbosch. Waan je in een jungle met smalle bochtige kreekjes en overhangende takken. We slapen 3 nachten per twee in een tent. Tijdens de kanotocht vervoer je je eigen matje, slaapzak, eten en persoonlijke spullen en per twee personen een tent. Onderweg stoppen we op prachtige locaties.

Inbegrepen in de prijs

 • 3 overnachtingen op de campings.
 • Maaltijden (behalve het middageten 12/09)
 • Kampeermateriaal
 • Huur van kano's voor 3 dagen
 • Begeleiding van een Karavaanbegeleider

Mee te nemen

 • slaapmatje
 • slaapzak
 • kledij die nat mag worden
 • grote plastieken zak of waterbag
 • een warme trui, regenjas
 • sandalen of waterschoenen
 • persoonlijke EHBO
 • zaklamp
 • toiletpapier
 • Toiletgerief
 • Gamel/bord, bestek, keukenhanddoek, brooddoos/brooddozen, drinkbussen, drinkbeker
 • Een budget voor een terrasje en optionele lunch op 12/09
 • Mondmasker

Dag-aan-dag-programma

Op donderdag spreken we om 20u00 af op Camping De Witboom in De Biesbosch. Je kan een carpool-partner vinden via de link of samen de trein nemen. We voorzien een avondsnack. De grote honger is best al gestild.
We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen.

Vrijdag leggen we het eerste parcours af met de kano's. We worden beloond met de prachtige natuurlandschappen van de Biesbosch. Wie weet spotten we wel bevers, vogels en waterbuffels! 's Middags leggen we aan op Rietplaat-eiland en lunchen we aan het meertje. In de namiddag komen we aan op een hoeve- en eilandcamping enkel bereikbaar per boot. Hier zetten we de tenten op, genieten we van de natuur en smullen van een heerlijke avondmaal. Bij een kampvuur blikken we terug op een sportieve dag.

Zaterdag gaan we weer heel de dag op pad met onze kano's. We ontdekken hoe wondermooi het natuurgebied is en zoeken ons een eilandje uit om op te lunchen. s' Avonds slapen we op dezelfde camping als vrijdag en genieten we van een heerlijke BBQ.

Op zondag genieten we van een heerlijk hoeve-ontbijt. We breken de tenten af en varen verder met onze kano's. Onderweg meren we nog even aan voor een wandeling over de Deeneplaat door Grienden en wilgenvloedbossen. Onze eindbestemming is de Jachthaven van Oversteeg en leveren de kano's terug in. We eindigen op een terrasje op de jachthaven.
We ronden af rond 13u00. Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto.Voor wie wil kunnen we samen iets gaan eten in Dordrecht of ergens een tussenstop maken.


Iedereen kan mee

Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Heb je niet het nodige materiaal?
Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

 1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip. Ze zijn hiermee ook verzekerd gedurende de hele activiteit.
 2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.
 3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming.
 4. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.
 5. Inschrijven en betalen gebeurt via gloria.karavaan.be. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.
 6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.
 7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
 8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.
 9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.
 10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.
 11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris