zondag 11 december 2022, 10:00 - 12:00

Locatie: Congrescentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen

Inschrijven tot: 9 december 2022

Maximum 80 Deelnemers
Voor iedereen
Gegarandeerd

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Lijkt het je fantastisch om een kleine groep te begeleiden tijdens een avontuurlijke reis? Wil jij je passie voor reizen delen en samen met een bende nieuwe mensen op ontdekking gaan? Dan helpt de opleiding reisbegeleider je (letterlijk) op pad! Tijdens dit voorafgaande infomoment krijg je een duidelijk zicht op wat wij van een Karavaan-reisbegeleider verwachten en wat de opleiding inhoudt.

Praktisch

We doen uit de doeken hoe onze opleiding eruit ziet, wat het betekent om de duurzame groepsreizen van Joker te begeleiden én je kan al je vragen kwijt bij enkele ervaren begeleiders.

Het infomoment vindt plaats op zondag 11 december van 10u tot 12u bij Congrescentrum Lamot in Mechelen. Dit is dus op de Landencocktail, dé reisbeurs over avontuurlijke en duurzame Joker-groepsreizen. Je kan na het infomoment dus ineens andere reisbegeleiders leren kennen, reisvoorstellingen bijwonen of meer info over de groepsreizen krijgen aan de vele infotafels!

Een blik op onze opleiding?


Karavaan & Joker: duurzame en actieve groepsreizen

Karavaan begeleidt de avontuurlijke en duurzame groepsreizen van Joker.Toelatingsvoorwaarden voor de opleiding

Om onze opleiding te volgen voldoe je aan de voorwaarden die op onze website staan.

Contact informatie

Contactpersoon: Carla Borgmans