donderdag 2 juli 2020, 20:00 - zondag 5 juli 2020, 16:00

Locatie: Sint-Truiden

Prijs: € 160

Inschrijven tot: 28 juni 2020

Minimum 4 Deelnemers , Maximum 12 Deelnemers
Enkel voor jongeren (-31j)
Laatste plaatsen

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Ben je benieuwd naar wandelen in het rustige en prachtige Haspengouw? Wil je helemaal tot rust komen in de natuur? Is kamperen volledig je ding? Schrijf je dan meteen in voor dit avontuurlijk weekend van donderdag 2 tot zondag 5 juli.

Praktisch

Praktisch:

We wandelen gemiddeld 20 km per dag. We slapen 3 nachten op dezelfde camping, zodat we Coronaproof te werk gaan en 4 dagen dezelfde accommodatie gebruiken. Je slaapt alleen in een tent en we koken samen ons eten. Tijdens de dagtochten draag je een dagrugzak met je eten en persoonlijke spullen. Onderweg stoppen we op prachtige locaties.

Op donderdag spreken we af aan onze camping om 20u. Je kan een carpool-partner vinden via de link die je per mail krijgt. We leren elkaar wat beter kennen, zetten de tenten op en bekijken het programma voor de komende dagen.

Vrijdag, zaterdag en zondag stappen we een gemiddelde van 20 km per dag met een goedgevulde dagrugzak. Dus ... Zet je beste beentje voor!

Op zondag eindigen we rond 16u en laten onze benen rusten, genieten van een terrasje, ... Dan kan je moe en voldaan huiswaarts keren met trein of auto. We zorgen ervoor dat je vlot terug thuis geraakt volgens deze treinuren.

Nog meer goesting gekregen? Schrijf je dan meteen in!

Inbegrepen in de prijs:

 • Drie nachten overnachten op camping
 • Tent voor wie er geen heeft
 • Kampeerkookmateriaal
 • alle maaltijden tijdens het weekend
 • kennismaking met kamperen (tenten opzetten, kampeerkoken)
 • de diensten en begeleiding van twee Karavaan-reisbegeleiders

Niet inbegrepen:

 • vervoer heen en terug (we voorzien een link om te carpoolen + mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen)
 • extra drankjes
 • persoonlijke uitgaven

Mee te nemen:

 • goede dagrugzak, matje, slaapzak, eigen tent indien je dit hebt, wandelkleding (check het weer →
  regenjas) en ingelopen wandelschoenen, toiletgerief, gamel/bord, bestek, keukenhanddoek, brooddoos/brooddozen, drinkbussen
 • 2l, EHBO-set (blarenpleisters!), slippers, snacks, drinkbeker.
 • Mondmasker

Bekijk hier alles over Karavaan in tijden van Corona en onze maatregelen!

Alle activiteiten en hun programma zijn onder voorbehoud. Er wordt steeds nagegaan of de activiteiten volgens de op dat moment geldende maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus kunnen doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, zal er een vervangende activiteit worden voorzien of valt de activiteit weg. Valt deze activiteit weg? Dan krijg je het inschrijvingsgeld terugbetaald.


Lukt het je niet om deze activiteit in 1 keer te betalen? Contacteer ons op info@karavaan.be en we zoeken samen naar een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Bij versturen van het inschrijvingsformulier verklaart de deelnemer zich akkoord met deze voorwaarden.

1. De Karavaan minitrips zijn een aanbod voor Karavaan-leden. Deelnemers moeten lid zijn van Karavaan tijdens de minitrip.

2. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de verkoopsprijs, budget en persoonlijke uitgaven. De verkoopsprijs omvat de vaste kosten (bvb. overnachting en hoofdactiviteit) en geldt als inschrijvingsprijs. Het (richt)budget dient om andere voorziene kosten ter plaatse te dekken (bvb. Maaltijden of activiteiten), en wordt door de deelnemer zelf voorzien. Drankconsumptie en extra’s vallen, tenzij anders aangegeven, steeds onder persoonlijke uitgaven.

3. Tenzij expliciet vermeld voorziet Karavaan geen transport naar de bestemming. Deelnemers zorgen zelf voor vervoer. Karavaan stimuleert carpooling en bemiddelt hiervoor.

4. Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.

5. Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.

6. Karavaan kan annuleren – behoudens overmacht – ten laatste 1 week voor vertrekdatum. Bij annulatie door Karavaan wordt de inschrijving volledig en kosteloos terugbetaald. Karavaan annuleert als er 1 week voor vertrek minder dan 5 betaalde inschrijvingen zijn.

7. Deelnemers kunnen annuleren ten laatste 10 kalenderdagen voor vertrek. Indien dit ruim op voorhand is (1 maand voor vertrek) wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald behoudens een administratieve kost van € 5. Annuleer je minder dan een maand, maar meer dan 10 kalenderdagen op voorhand, wordt 20% annulatiekost gerekend op de verkoopsprijs met een minimum van € 5 voor administratieve kost voor de reeds gemaakte reservatie- en organisatiekosten.

8. Annulatie door de deelnemer minder dan 10 dagen voor vertrek is niet mogelijk. Hij kan wel zelf kosteloos een andere deelnemer voorstellen op voorwaarde dat die lid is.

9. Bij afwezigheid zonder annulatie of bericht vóór vertrek wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

10. Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

11. In de verkoopsprijs is geen reisbijstands-, annulatie- of bagageverzekering inbegrepen.

Contact informatie

Contactpersoon: Sarah Goris