zaterdag 15 oktober 2022, 15:00 - 03:00

Locatie: Mechelen

Prijs: € 35

Inschrijven tot: 8 oktober 2022

Minimum 150 Deelnemers , Maximum 400 Deelnemers
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Na jouw Joker-groepsreis, is het nog niet voorbij! Op zaterdag 15 oktober organiseert Karavaan met veel goesting opnieuw GoFest: een groot reüniefeest voor alle deelnemers van Go-26 en 24-30 reizen en hun begeleiders. En omdat we 2 jaar geen GoFest konden organiseren, zijn nu alle reizigers van 2022, 2021 én 2020 keihard welkom.

Een dag vol spel, plezier, eten en feest. Get ready for some fun!

Praktisch

15u00 Let's go!

Wees welkom op het provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker, wij staan klaar om je met open armen te ontvangen. En de medereizigers die je terugziet, sowieso ook. Free hugs voor iedereen!

16u00 Let's play!

Je vervelen op een samenkomst van Joker-groepsreizigers? Never. Daarom hebben we niet één, niet twee, maar wel de volle elf activiteiten voor je om uit te kiezen. Van een avontuurlijke intro tot bushcraft of een spannend potje archery tag, tot een muzikale percussie-workshop of een leerrijk lesje zelfverdediging - er is voor ieder wat wils.

Bij je inschrijving kan je twee activiteiten kiezen, goed voor een plezant gevulde namiddag. Let wel op: na je inschrijving kan je je gekozen activiteiten niet meer wijzigen.

19u00 Let's eat!

Jup, bij je inschrijving voor deze dag zit al een maaltijd en drankje inbegrepen. Wij verwennen je graag met enkele heerlijke gerechten om uit te kiezen, aan jou om de voeten onder de tafel te schuiven. Da's handig! En dat het gezelschap aan tafel goed zal meevallen, daar mag je ook al zeker van zijn.

Verder nog een babbeltje slaan over jouw volgende droombestemming? Ook daar helpen we je graag een handje mee.

21u30 Let's party!

Knaldraaaaaang! Om de dag af te sluiten zoals het hoort, dansen we de nacht in op de allerbeste beats van Karakals en Whosten. Kom je dansbenen dus nog eens deftig losgooien, we weten dat ze het gemist hebben. See you on the dance floor in Transit M - De Loods!

Geen play, maar wel party? Dat kan ook. Schrijf je in.


GoFest "Like a local"-fotowedstrijd

Leg jouw groep vast op "like a local"-foto en win een VIP-treatment op GoFest.

Stuur je meest epische, coole, gezellige, vertederende, avontuurlijke foto in.


Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op één van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op www.karavaan.be. Na het versturen van een ingevuld formulier ontvangt men een mail met betalingsinstructies.
  • Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.
  • Indien je later dan 14 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 14 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald
  • Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans