zaterdag 15 oktober 2022, 21:30 - 03:00

Locatie: Transit M - De Loods, Mechelen

Prijs: € 5

Inschrijven tot: 8 oktober 2022
Voor jongeren (-31j)
Beschikbaar

Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database ‘Gloria’. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven.

Inschrijven

Goed nieuws: jouw Go-26 of 24-30 Joker-groepsreis is nog niet voorbij!

Op zaterdag 15 oktober organiseert Karavaan met veel goesting opnieuw GoFest : een grote reüniedag vol spel, plezier, eten en feest. Interesse? Hier kan je voor de hele dag inschrijven.

Kan je er niet bij zijn in de namiddag? Geen probleem!
Dan ben je uiteraard welkom op de GoFest-Fuif.

Praktisch

21u30 Let's party!

Knaldraaaaaang! Om de dag af te sluiten zoals het hoort, dansen we de nacht in op de allerbeste beats van Karakals en Whosten. Kom je dansbenen dus nog eens deftig losgooien, we weten dat ze het gemist hebben. See you on the dance floor in Transit M - De Loods!

Annuleringsvoorwaarden

Indien je alsnog niet aanwezig kan zijn op één van onze activiteiten en je wenst te annuleren; dan gelden volgende voorwaarden:

  • Inschrijven gebeurt via een online-inschrijvingsformulier op https://gloria.karavaan.be.
  • Een inschrijving is pas geldig na ontvangst van een gepaste betaling.
  • Indien je later dan 14 dagen voor de activiteit annuleert, kan er geen terugbetaling voorzien worden. Dan zijn er immers reservatie- en organisatiekosten gemaakt.
  • Indien je vroeger dan 14 dagen maar later dan 1 maand voor start van de activiteit annuleert, dan wordt 80% van het inschrijvingsgeld teruggestort. We houden een administratieve kost in van 20%, met een minimum van 5 euro voor gemaakte reservatie- en organisatiekosten.
  • Indien je vroeger dan een maand voor start van de activiteit annuleert, krijg je het volledige inschrijvingsgeld teruggestort min een administratieve kost van 5 euro.
  • Indien Karavaan de activiteit dient te annuleren, krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald
  • Deelnemers genieten, als Karavaan-lid, een verzekering bij burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Gedetailleerde voorwaarden worden op eenvoudig verzoek bezorgd.

Contact informatie

Contactpersoon: Jannes Hellemans